• 28 Mart Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 hafta, 6 gün, 19 saat, 14 dakika, 13 saniye önce

Red Angel’ın son yarışını çok beğendim. Boş kalan Laser Boy’u düzlük boyu mücadele edip yarış sonunda geçmek kolay bir şey değil. Nispeten uygunlaşan grupta kazanmaya çok yakındır. Padrıno çok koşan Shutka’ya kaybetti, bu kiloyla her zaman yazılmalıdır. Bahather bugün Özcan Yıldırım ön gruba hiç bulaşmadan beklemeyi akıl edebilirse, kısa sprintiyle şanslı olabilir. Padrıno da Red Angel da ön grup temposuna uyan atlar, yarış biraz süratlenirse Bahather henüz geçemediği Padrıno’yu zorlayabilir.

 

Navaho bir iki yarıştır çok etkisiz olsa da bugün tamamı mesafede eksilecek, uygun rakipler yakalamış, yarışını koşarsa çok şanslıdır. Kaybetmesine rağmen Deaucalıon’u Mortodela’dan daha çok beğendim, yüz metre kısalan mesafede ve bu sefer bomboş kalabileceği bir yarışta karşılaşacaklar. Deaucalıon’u Mortodela’nın ve Navaho’yu görmezden gelirsek kalan grubun önünde tutuyorum. İkinci ayak Navaho – Deaucalıon bende yeterli.

 

Atasoy son yarışını yaparsa Kırım Beyi’ni geçer. Potansiyel değil de dengesiz yapısından dolayı Atasoy’a pek güvenemiyorum. Zaman zaman çok kötü koşabiliyor, şehir değiştirmiş falan, bence Kırım Beyi ve Şafak Vakti de yazıp sağlam geçelim.

 

Mıster Strong ve Duquan arasında yarım boyluk fark kapanmıyor, iki at da her yarış maksimumlarını koşuyorlar ve yarışlar da hep az atlı, benzer gidişli olduğu için böyle bir sonuç çıkıyor. Bugün yine Mıster Strong favori ama ben yerim varken yarım boyluk riski almak istemiyorum, bugün bende ayrımsızlar.

 

Ekürilere çok fazla güvenemedim, Fülane’yi yine en kötü olduğu uzun mesafe kaba kum yarışa yazmışlar. Gülruh Hatun da geçen seneki kadar güvenilir değil.

Kalender Kız boş kalacak, mutlaka yazılmalıdır. Becene Gülü bu grupta her zaman etkili oluyor, Görüntü’yü de yazıp kapatıyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,8,4

2.Ayak: 3,5

3.Ayak: 1,2,4

4.Ayak: 3,1

5.Ayak: 2,3,5,4

6.Ayak: 14,2,6,7,15,5,4,1


Cengiz Gürbüz