• 28 Mart Kocaeli

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 4 hafta, 12 saat, 13 dakika, 1 saniye önce

Black Adler’i hiçbir zaman tek vermediğimi takip edenler bilecektir. Ama bugün çaresiz kaldım, ilk ve muhtemelen son defa tek yazıyorum. 1900’e uzayan daha iyi koştuğu mesafede ve tek rakibin Kalımba olduğu yarışta fazla bir seçenek yok, Black Adler kazanmalı, bankom.

 

Kadhan’ın mesafe problemi ve İlgar Tay gibi, iki gitse de çabuk hızlanan bir rakibinin olması Saadın Gücü için yarışı kolaylaştırıyor. İlgar Tay için de hem mesafenin uzamış olması hem Kadhan’ın varlığı aorlayıcı olacaktır. Saadın Gücü her şeyin lehine olduğu bu yarışı kazanmalıdır.

Rakip yazılacaksa Kadhan’dan başka seçenek bence yok.

 

Bailamos kabak gibi boş kalacak, hafif uzun mesafeye rağmen kolay gitmesiyle sorun yaşamayacağını düşünüyorum. Aradan dönen Angel Horse’u zorlayabilir.

İki tek yazmışken, çok tutmasam da Ova Kartalı ve Chıcago ilave ederek kapatıyorum.

 

Gülfem’i son yarışında çok formda gördüm, Tumbulzele’nin çok dağınık ve güven vermeyen yarışlar koşmaya başlamasıyla bu grupta net favori olduğunu düşünüyorum. Halenay bomboş kalabileceği bir yarış yakalamış ki boş kaldığında Marissa’yı geçecek kadar koşabiliyor, misli denemek için Gülfem – Halenay ikilisi risk edilebilir. Sıralamam şablonda.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,4,7,2,1

2.Ayak: 3,8,4,11,12,5

3.Ayak: 1

4.Ayak: 6

5.Ayak: 4,5,,1,2

6.Ayak: 2,5,,6,7,1,4


Cengiz Gürbüz