• 28 Mayıs Ankara ( Yayında )

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 10 ay, 4 hafta, 1 gün, 8 saat, 34 dakika, 22 saniye önce

Ankara’da muazzam bire program var, bankom ve cazip bulduğum isimlerden bahsedip kalanı şablona bırakıyorum.

 

Bankom ikinci ayakta Quito. Son koşusunda erken yürümesi tayın sprint yeteneğini bozdu. Mesafe kısaldıkça Quito daha etkili gelecektir. Halis’in son yarışı gibi koşmayıp net bir bekleme yapacağını düşünüyor bu şartlarda Quito’ya çok inanıyorum, bankom.

 

La Peregrina’nın son yarışını beğenmekle 2200’ün biraz uzun geldiğini düşünüyorum. Üç yüz metre kısalan mesafe, nispeten hafifleyen grupta favorim. Khal Drogo öne düşemeyince yarışı bıraktı, bugün kolay şekilde öne gelecektir, bu atlara direnecek kalitesi kesinlikle var. Solar Energy, Adonise’nin aygırlık kabiliyetini net taşıyan, yetenekli taylarından biri. Bu seviyelerde her zaman gelebilir. Son olarak Jaqobin diyorum, son koşusu alt grup olsa da ilk çim yarışıydı ve fena koşmadı. Sert gruba rağmen gelişebilir görüntüsüyle yazıyorum.

 

Kum özelliği sıfır pedigrisine rağmen kumda koştuğu iki yarış da yeterli seviyede olan Paravani dört yaşına gelip ilk kez ideal pistine çıkıyor. Sorunlu ve yaşlı rakiplerinden hem daha hazır durumda hem de kabiliyeti kesinlikle yeterli. Alternatif banko ve bahis için değerlendirebilirsiniz.

 

Son yarışı düzelme işaretleri veren Alsivaslı Kızı, benzer ölçüde koşabilirse bu atlarla şansı var. Süratli bir yarış, tempo da çok lehine olacak.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,14,5,6,7,8,10,2,12

2.Ayak: 15 ( Quito )

3.Ayak: 4,1,3,,8

4.Ayak: 12 ( Paravani ) 10,2,1,9,5

5.Ayak: 5,1,7,2,6,4

6.Ayak: 2,14,11,13,,12,6

 

Cengiz Gürbüz