• 28 Ocak Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 4 hafta, 1 gün, 10 saat, 22 dakika, 4 saniye önce
Professor - Sefir Bey ikilisini gruptan ayırıyorum. Professor son koşusunu Ahmet Çelik'in rezalet düzlük binişi dolayısıyla kaybederken Malerba gibi güçlü bir ismi gayet kolay geride bırakmayı başardı. Professor'un mesafe ayrımayan bir at olduğunu düşünürsek, kısada Malerba'yı geçmek mi uzunda Great master'ı geçmek mi gibi bir soruyla adi bir kıyas yapabiliriz. Ben tercihimi Malerba'dan yana kullandığım için bugün Professor'un yanına Great Master'ı yazmıyorum.
 
Üst grup atı Speedy Gunnner'ı geçtiği son koşusunda sıçrama gösteren Sefir Bey'den yine o saviyede bir yarış geleceğini düşünüyorum. Grup biraz sert olsa da bomboş kalacak Külünk Ağa'yı da görmezden gelmeyelim, üç at bende yeterlidir.
 
 
 
 
Mesafe 1200 - 1300 civarındaysa ve Gümbürgümbür boş kalacaksa sorgusuz sualsiz yazılmalıdır. Sevdiği şartlarda kazanmaya çok yakın buluyorum. Lua Lua ve Özdemir Bey rakipleri.
 
 
 
Toroslar Koşusu'nu Göğüsgeren'in yanına Palawan, Sharpa ve Civanım yazarak sorunsuz geçeceğimizi düşünüyorum.
 
 
 
Duquan boş kalabildiği zaman Bitcoiın ve Has Yağız ile arasındaki farkı net şekilde gösterdi. Her şey aynıyken Duquan'ın yanına at yazmak mantıklı değil, bankom.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 5,1,4
 
2.Ayak: 5,6,1,2,3,4
 
3.Ayak: 4,2,1
 
4.Ayak: 4,5,6,2
 
5.Ayak: 1
 
6.Ayak: 6,3,1,8,9



Cengiz Gürbüz