• 28 Ocak Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 ay, 4 hafta, 16 saat, 54 dakika, 12 saniye önce

By Zaza hem mesafenin uzaması hem de grubun çok basitleşmesiyle kolay kolay kaybetmez gibi görünüyor, kağıt üzerinde çok sağlam bir banko.

 

Bahather bu grubun her zaman favorisidir, hemen yerini bulan ve devam edebilen yapısıyla ikincilikten aşağı düşmez.

Luxor’un Hostes’den verdiği Arjuna 1300’ü 1500’den daha iyi koşacaktır, yetenekli bir tay, henüz Bahather seviyesinde yarışı olmasa da bence çok uzağında değil.  Aynı şekilde Kıng Sailor mesafe ayırımı çok keskin olan, 1200 – 1300 dışında ancak çok uygun grup yakaladığı zaman kazanabilecek bir at, ama kısa performansı bu grup için yeterli, annesi Viola kısa mesafede çok potansiyelli yavrular veriyor, yeni yeni gelişen Kıng Sailor’dan da çekinmek lazım. Star Of Rock’u da yazıp ikinci ayağı dört atla geçiyorum.

 

Taşçı Pehlivan bozulan totosuyla epey geride kalmış, uzun süredir bu kadar uygun şartları bulamamıştı. Uzunu zaten eksik, kısada da çok sert gruplara denk geldi. Bu sefer tam masafesinde ve uygun grupta koşacak, Tatlıkotan’ın da Bilbilan’dan dolayı boş kalamayacağını düşünürsek Taşçı Pehlivan kesinlikle çok şanslıdır. Cazip banko arıyorsanız, önerim Taşçı Pehlivan.

Diranşan’da çıkış var, önce onu yazalım, sonra kilosuna rağmen 1200’ü çok seven Şafak Vakti, bekleyerek de gelebilen Tatlıkotan ve sert gruba rağmen boş kalınca çok dayanabilen Bilbilan sıralaması.

 

Ezgili ve Tatvan Kızılca ikilisinden muhtemelen Ezgili kaçar Tatvan iki gider, temponun çok süratli olmayacağını düşünüyorum. Grubun iyi atları Sincap Gül ve Proze For’un arası var, aslında her ikisi de gayet istikrarlılar ama yerimiz varken risk etmeyelim, ben bu yarışa Tango Winner hariç hepsi diyorum.

 

Last Point son yarışında boş kalınca gerçek potansiyelini koştu, uzuna da çok yatkın bir görüntüsü var, Ardalı’nın sürekli startta kaldığını düşünürsek yine öne kolay gelebilir gibi görünüyor, çok şanslıdır.

Sigorta olarak, uzuna yatkın görünen ve uygun gruba çıkan Orders Of Hero yazarak iki atla beşinci ayağı geçiyorum.

Dublin, Just Eagle ikilisini bu ikiliye, özellikle Last Point’in boş kalmış haline oranla zayıf buluyorum. Ardalı için de bence bu mesafeler uzun.

 

Son ayak sıralamam şablonda.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2

2.Ayak: 6,12,14,3

3.Ayak: 2/7,1,3,10

4.Ayak: 3,2,1,5

5.Ayak: 4,5

6.Ayak: 5,6,11,2,1,15,3,4,7,16