• 28 Şubat Bursa (Güncelleme 5)

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 1 ay, 1 gün, 51 dakika, 43 saniye önce
Sabri çıktı, dolayısıyla Prens Roro tekrar şablona girdi. Artık Canfatihim de çıksa ellemeyeceğim.


Bursa programı tamamen kontrolden çıktı (: son ayağa eklediğim Man Of Power yarıştan çıkınca Ak Katmer'i tekrar şablona alıyorum.


Miracle Son'un
çıkışıyla banko tercihimi Canfatihim olarak değiştirdim. Kumun da ıslanıp lehine hale gelmesiyle bu gruba yakalanması iyice zorlaştı, kazanacağını düşünüyorum. İkinci ayak sıralamam My Son Baran, Emice, Gold Kıng şeklinde güncellendi.


Beşinci ayakta Kaptan Abi'nin idman durumunun çok iyi olduğuyla ilgili birkac farklı yerden duyum aldım, Prens Roro yerine onu tercih ediyorum.


Üçüncü ayaktan Ak Katmer'i çıkarıp sona Man Of Power ekledim.


Uzun, kısa, uygun grup, sert grup vs Canfatihim her şekilde geçilmeyi başarıyor. Attaki problem düzlükte yarışı çalabilecek tempo aralığına bir türlü çıkamaması. Yanına mücadeleci bir at geldiği zaman kaybediyor. Bugün şartlar iyice uygunlaşmış, start yeri güzel, net şekilde üstüne gidecek bir at yok, yakalanacağını sanmıyorum ama atın problemli stili ve ağır favori oluşu dolayısıyla tek yazmak içime sinmedi.
 
İlk rakibi elbette Baykoç. Bayçora taylarının kısadaki düzlük performansı daha kuvvetli, Ketme Canfatihim'i kaçırmamak için elinden geleni yapacaktır. Aykara'dan sentetikte ümitliydim ama pistin karakterine hiç uyum sağlayamadı, daha iyi olduğu Bursa kumunda Canfatihim biraz eksilirse cazip bir sonuca imza atabilir.
 
Diğerleri kazansa bile yazılmayacak atlar.
 
 
 
 
Miracle Son beklenti ölçüsünde hayal kırıklığı yaratsa da Bursa Şart-1 yarışı, sürati ve tecrübesiyle bence günün en sağlam tercihi. Grubun orijin potansiyeli olan atları Gold Kıng ve Emice ağır yapıda ve henüz çok tecrübesizler, Miracle Son'un süratine cevap verebileceklerini sanmıyorum. Diğerleri arasında kısa veya uzun vadede ümit veren bir tay bulamadım, tek yazıyorum.
 
 
 
 
Primo Dominie kızı Tayyareci, tıpkı diğer Primo Dominie kızı Primelta gibi çok hızlı tay veriyor. Banknote'dan erkek tayı Sabri dereceli işleriyle gözden kaçırılmamalı. Lady Alina, mesafesine dönen Prens Roro - Baba Dino ikilisi ve süratli pedigrisi, çok sayıda dereceli işleriyle Gand Hope diğer tercihlerim.
 
Lady Alina'nın bu kadar favori çıkmasını doğru bulmuyorum, sürat yapabilecek taylar var ve bildiğiniz gibi Lady Alina ilk iki yüzde önde değilse şansı çok azalıyor.
 
Bol şanslar
 
 
 
1.Ayak: 1
 
2.Ayak: 8,2,3
 
3.Ayak: 2,5,1,3,8,,7,6
 
4.Ayak: 1,4,8,3
 
5.Ayak: 1,3,9,5,6
 
6.Ayak: 5,10,11,7,1,4
 

Cengiz Gürbüz