• 28 Şubat İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 1 ay, 3 hafta, 3 gün, 5 saat, 41 dakika, 15 saniye önce
Funny Familliar bankosuyla İstanbul programına giriş yapalım. Funny Familiar'ın  mesafe yeteneği ve tecrübe olarak grubun en iddialı ismi olduğunu düşünüyorum. Run And Win'e kaybettiği aradan önceki Maiden yarış  kendisinin ve bu grubun bence en iyisiydi. Mesafenin de lehine dönmesiyle, bariz bir nefes problemi yaşamadığı sürece geçileceğini sanmıyorum.
 
Rakiplere bakalım. Ellianna'nın annesi Silver Dancer'ın iki yavrusu da ( Ettore ve Yeşilmişik ) 1500 üzeri eksilen atlardı. Powerscourt sebebiyle uzunu koşacağı düşünülebilir; fakat bu kısrakta da annenin baskınlığını hissettiğim için eledim. Kudo mesafeye yatkın olsa da yetenek olarak Funny Familiar'ın gerisinde. Okypeta ve Sinsirella'yı alt grup kabul ettiğim için eledim, mesafede de ciddi bir çıkış yapabileceklerini düşünmüyorum. Cerensel iyi bir kısrak ama ikinci yarışında Funny Familiar'ı geçmesi zor görünüyor. 
 
Sonuç olarak, Run And Win arkası ikinciliğiyle sahada olacaksa Funny Familliar bu gruba kaybetmez.
 
 
 
Baybaşkan teke tek pozisyonundaki bir yarışta Zafer Ateşi'ni geçmek istiyorsa yarışın bir şekilde süratlenmesini sağlamak zorunda. Aksi halde Zafer Ateşi bir anda hızlı yürüyerek, geldiği gibi hakim olup Baybaşkan'ı yarıştan düşürüyor. Yüz yüz elli metre Zafer Ateşi ile yan yana kalabilirse rakibini geçme şansı var. Ben Selim'den numarayı alma hamlesi bekliyorum, bakalım nasıl koşacak.
 
İyi durumdaysa Hosli de yarışın içinde olacaktır.
 
 
 
Aslansütü'nün kazanması için son iki yüze kadar el sürmemiş ve ön grubun da yürüyeceği yüz metre içinde hakim olabileceği bir halde olması gerekiyor. Grubun uygunluğu ve Hakan Yıldız'ın atı çok iyi tanımasıyla favorim. Benzer şeyler Ak Fetih için de geçerli, Hışman tercihi çok yanlış olsa da grup ve kilodan ötürü yazmak zorundayız. Kalitesiyle Olgunbaba son tercihim.
 
Bol şanslar..
 

Not: Funny Familliar'ın gelmemesi halinde beşli tekim Aslansütü olacak.
 
 
1.Ayak: 3
 
2.Ayak: 6,5,2,7,8,9
 
3.Ayak: 1,3,,4
 
4.Ayak: 8,6,4,2,7
 
5.Ayak: 10,11,9,8,3,1,6
 
6.Ayak: 7,11,2


Cengiz Gürbüz