• 28 Temmuz İzmir ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 8 ay, 6 saat, 15 dakika, 51 saniye önce

Son ayak Asilyüz eklenmiştir.


Şart 2 yarışında yavaş yavaş olmaya başladığını gösteren Daimon pedigri anlamında da grubun en güçlü kumcusu. 1400’de, gerçek kum gücünün test edileceği yarışta uygun grubu geçeceğini düşünüyorum. İlk altılıda bankom Daimon.

 

Mesafesine dönen Güzelat İzmir üçlüleri içinde kısa içimin iyi taylarından bir tanesi. Yerini erken alabilirse geçilmesi zor görünüyor.

Akrca Khan’ın iç start çektiği ilk kısa çim yarışı dikkate değer. Kısa ara veren Cerıse Rose düzlükte yarış çalabilecek stiliyle at yazılıyorsa unutulmamalı. Sonra Şirinyer Güzeli, Pretty Duches ve Maviş yazılabilir.

 

Kısacıların mesafe mücadelesinde en iyi olduğu İzmir çimine dönen, yarışın mesafeci kimlikli en güçlü ismi Griffon favorim. Kısada yetiştiremeyen Babadoğan son iki koşusundaki formda görüntüsüyle bu grupta mutlaka yazılmalı. Kilo problemini minimize edebilecek jokeyiyle Wın For Me de ihmale gelmez. Normal şartlarda üç at yeterli olacaktır.

 

İkinci altılı bankom Kıryaman. Eski takipçilerimin hatırlayacağı üzere sıklıkla Volgabey güzellemesi yapıyoruz. Bu kadar net kumcu olup da hala keşfedilmemiş olması yazık olan aygırlardan bir tanesi. Araplarda bu tip dominant aygırlar kolay bulunmuyor.

Kıryaman’a dönecek olursak, her yarış temposunun üstüne biraz daha koyan Kıryaman’ın, form durumu ve kum gücüne oranla çok uygun  bu grubu geçmesini bekliyorum.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 2,1,3,4,8

2.Ayak: 2

3.Ayak: 2,1

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 1,9,4,2,7,5

2.Ayak: 3,4,9,6,12,1,5

3.Ayak: 2,3,6,4,10

4.Ayak: 5,4,1

5.Ayak: 5

6.Ayak: 5,4,1,10,6

 
Cengiz Gürbüz