• 29 Ağustos İstanbul (Ekleme)

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 7 ay, 3 hafta, 4 gün, 13 saat, 36 dakika, 17 saniye önce

Dördüncü ayak 1 (Sensizim) eklenmiştir.


İstanbul’da oyunu Son Of Robin’in etrafında sağlamlıştarmak adına elimden geleni yaptım. Bazı yarışlara biraz fazla yazmış olabilirim; öncesi ve sonrasıyla oyunu Son Of Robin’ getirmek kurgunun eesas hedefidir.


Öztaha’nın bu orijinle herhangi bir Şart-1 yarışa en az yüzde 40 agf ile başlaması gerekir. Son derece uygun rakipler yakalamasına karşın yanına at aranması beni de kuşkuya düşürdü. Start provasını kazanarak geliyor ancak işlerinde bir türlü orijin markasını ortaya koyan bir derece yapamamış. Bu yüzden yanına at aradım. Sürat yapabilecek pedigrileriyle Manço ve Oğlum Ferhat öncelikle yazılmalı. Sonra Zafer Rüzgarı, Tuncerin Oğlu ve Ertunçhan.

Kaizbert’in iyileri Süpermen ve Kuddusi, mesafe performansı itibarıyla da ayırt edici pozisyondalar. İki at arasında bitmes yarışın namuslu sonucudur.

Son Of Robin çim pistte tam anlamıyla saf bir yetenek. Anne hattındaki kaliteyle düşünüldüğünde kazandığı çim yarış muazzamdı. Ters viraj dönmekten olumsuz etkilenmediği takdirde kesin etkili olacak. Final Dance karşısında duruşu ümit veren tek isimdir.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 5,9,4,8,2,7

2.Ayak: 5,4

3.Ayak: 5,7

4.Ayak: 5,3,2,4,7,1

5.Ayak: 2,1,5

6.Ayak: 2,6,4,1,9,8

 
Cengiz Gürbüz