• 29 Ağustos Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 7 ay, 3 hafta, 4 gün, 11 saat, 27 dakika, 9 saniye önce

Leylaşka’ya banko önerdiğim son yarışında mesafenin uzun geldiğini düşünüyorum. Viraja kadar çok kolay gelip cılız bir sprint yaparak yarışı tamamladı. Net kısa mesafe atı işaretleri gösteriyor. Bugün lehine dönen mesafede ve çok uygun grupta kazanıra girecektir. Boş kalır görünen, kaba kuma da yatkın Signora ve biraz yer tutma sıkıntısı olmasına rağmen grubun üzerinde kalitesiyle Kısmet Kız diğer tercihlerim.

 

Beceriklihan  grubun üzerinde pişkinliği ve kaba kum yeteneğiyle yarışın net favorisi. Son yarışında düzlüğe kadar çok kolay ve iyi yerde gelmesiyle dikkatime takılan Koca Bayram’ı grup içinde çıkış yapabilecek tek tay olarak görüyorum, iki at bende yeterlidir.

 

Bu sefer kolay kaçma şansı olan Clark Kent ilk atım. Kocaeli kumunu çok seven Red Angel, bu tip az atlı yarışlarda düzlüğe daha iyi yerde çıkabilmesiyle mutlaka yazılmalıdır. Grubuna ve mesafesine dönen Magrib son tercihim.

 

Kuma da çok yatkın orijiniyle Sanberk, grubun üzerinde performansıyla Kaizbert tayı Yabankız ve Rusdamat arkası ikinciliği çok iyi olan Sonviraj tabelayı kapatır.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,4,2,1,6,10,3

2.Ayak: 1,8,2

3.Ayak: 2,5

4.Ayak: 4,3,1

5.Ayak: 3,6,5

6.Ayak: 1,4,2,6,7,11

 
Cengiz Gürbüz