• 29 Aralık İzmir ve Ara

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 ay, 2 hafta, 6 gün, 19 saat, 57 dakika, 13 saniye önce

Yirmi beş gündür çift program temposu beni biraz yordu. Bir günlük ara veriyorum. İzmir’e şöyle on dakikalık göz gezdirme sonucu bir oyun çıkardım, isteyenler değerlendirebilir.

İlk ayakta her atın olumsuz tarafları daha çok gözüme çarptı. İzmirşahı ve Gözüm Kaldı’nın birbirini yemesi çok muhtemel görünüyor. Red Eye ve Bullet Proof’un güven veren bir yapıları ve potansiyelleri yok. Fanchychanchy yakın bekleyerek koşabilmesiyle çok etkili olacak ama onun da kilosu var. Sideli starttan çıkarsa çok şanslı ama bazen aşırı kalabiliyor. Festina Lente’ya hafif mesafe uzun…  gibi gibi her atın gözüme batan dezavantajları var, sonuç olarak çok at yazalım.

Gökaltay 1600’e çıkan mesafede biraz zorlanabilir, Bayketenci de numarayı vermez muhtemelen. Dinçbey, Kabakçı, Horasangüneşi ve Esrar Dede de yazıp geçelim.

No More One’a yine hafif rakipler var, gücünü koşarsa kazanır,bankom.

Selçukoğlu aradan iyi galoplarla dönmüş, boş da kalabalir, Halis Sayda ile çok ısrar etmez gibi geliyor bana. Selçukoğlu’nu mutlaka yazalım. Tahiri tam mesafesinde ve uygun grupta mutlaka yazalım. Coffe Bean ve Tamerlano son tercihlerim.

Seldanınoğlu boş kalacak gibi görünüyor, kalırsa çok çok şanslı. Kutluerinoğlu, Bürebey ve Muhrip üçlüsünü de yazıp geçiyorum. Cazip banko olarak Seldanınoğlu düşünülebilir.

Grayempire son yarışındaki görüntüsüyle bu atları geçmeli, ikinci tekim.

Not: Günün plase banko adayları olarak Tahiri ve Seladnınoğlu denenbilir.

Bol şanslar..

1,8,3,6,2,4,5,9,12 / 6,8,5,12,9 / 2 / 3,1,5,2 / 5,,4,2,3 / 5