• 29 Aralık Kocaeli ( Duzeltme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 ay, 3 hafta, 1 gün, 3 saat, 13 dakika, 39 saniye önce
Dorduncu ayak Serkan Bey, Runner Cat numaralari karışmış. İlk atim 5 nolu Runner Cat.


k.lk ayağın, bütün program içine yarış gidişi ve atlara etkisi anlamında en net okunabilen ayak olduğunu düşünüyorum, dolayısıyla banko harici riski bu yarışta aldım.
 
İan Tapp'ın müzmin start problemi Beaugazon'un yarış hayatının en kolay boş kalabileceği yarışını koşmasını sağlayacaktır. Beagazon'un kendi grubunu bulduğu zaman, virajla beraber başladığı uzun sprintini çok etkili kullanabildiğini biliyoruz, grup ve yarış gidişinin çok uygun olmasıyla Beaugazon ilk ayağın net favorisi.
 
Veliaht mesafe ve kilo problemine rağmen form yakaladığı zaman bu grubun bir tık üstü standarda sahip. Volkanımsın Beaugazon'un üstüne çok erken gider, veya İan Tapp iyi bir start çıkışı yapabilirse ( çok zor olsa da ) sigortamız Veliaht olsun.
 
Diğer atlara bakalım. Parlan'ın ne zaman ne koşacağını anlamak mümkün değil, son yarışının bozukluğu ve start problemiyle Beaugazon'u geçecek durumda olmadığını düşünüyorum. Volkanımsın düzlük ortalarında kaçan atı mutlaka yakalayıp ayırması lazım ki kazanabilsin. Beaugazon'u geçebileceğini sanmıyorum. Doctor House'u Beaugazon ve Veliaht'ın gerisinde tutuyorum, direkt kıyas yaparak eledim. Yine de bir at daha yazılacaksa kilo avantajı ve istiktarlı yapısıyla önce Doctor House tercih edilmeli. Megas'ı en son iki yıl önce falan kuponuma yazdım, yokmuş gibi davrandığım atlardan biri. Yaşı ilerledikçe eskiden zaman zaman yapabildiği bitirinci sprint özelliği de zayıfladı. Man Of Power'ı, anneleri Yosun, Tarabya'nın baskınlığıyla bu mesafenin atı olmadığı için eledim.
 
 
 
Livacan gelişen tecrübesiyle, zayıf bir Kaizbert kızı Şerifebacı'nın en sert rakip olduğu bu grubu geçmelidir, bankom.
 
 
 
Deep Love diğer Kayla yavrularının kum yeteneğine ek olarak güvenilir de bir sürate sahip. Yarış kazanma özelliği en yksek yüksek Kayla yavrusu olacağını düşünüyorum. Aradan sonraki tatminkar yarışı ve grubun uygunluğuyla sıkışanlar için ikinci tek olarak tercih edilebilir.
 
San Juan Lady torunu Crazy Chick gelişimini tamamlayana kadar kendi grubunda kollanması gereken taylardan bir tanesi, rakip olarak önce o yazılmalı. Sonra Aselsare tutuyorum.
 
Bol şanslar...
 
 
 
1.Ayak: 1,3
 
2.Ayak: 6,2,4,3,1,7,5,8,9,10
 
3.Ayak: 4
 
4.Ayak: 5,2,3,,4,1
 
5.Ayak: 3,,5,2
 
6.Ayak: 4,9,1,2,7,8,11,14
 
 
 
Yedili Ganyan
 
3,2,1 / 1 / h / 4 / 6,2,3 / 3 / 4,9,1,2,7,8,11,14


Cengiz Gürbüz