• 29 Ekim İzmir ( Düzeltme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 5 ay, 3 hafta, 5 gün, 5 saat, 53 dakika, 44 saniye önce

Dördüncü ayakta 2 yerine 3 ( Küçükaktaş ) yazılacak.


Eleme yapma konusunda zorlandığım için İzmir şablonu bu saate kaldı, beceriden fazla şansa ihtiyaç duyulan, son derece zor bir program.

 

İyi koşabildiği bir mesafeye çıkan Aadıvar geçebileceği grupta öncelikle yazılmalı. Jokeyinin sıfır yarış okuması nedeniyle ağır favori olduğu yarışı kaybeden Kıss Me bu sefer öne yakın koşacaktır, ikinci tercihim. Bursa’da kolay kazandıktan sonra hedef büyütüp beklediğini bulamayan Carnaval bu seviyelerde her zaman kollanması gereken bir kısrak. İzmir çimini seven, uygun gruba çıkan Armageddon son tercihim.

 

Grubun tamamına net şekilde sütün olan Dıvıne Beauty yerini erken alabilirse bu grubu geçecektir. Mustafa Çiçek’e güvendiğim zaman genelde beklediğimi bulamasam da bu programda Dıvıne Beaty’den daha sağlam bir at yok, dolayısıyla bankom.

 

Sahip değiştiren Death Racer son koşusunda eski durumuna yaklaşmış göründü. Yarışın diğer kaçakları Geçit Yok ve Urla Zamanı’na oranla daha iyi çıkabilmesiyle boş kalma şansı bulabilir, favorim. Orta mesafeleri bu gruba yeterli, iyi yer tutabilen West Grove, Urla Zamanı ve Demirrıfkı sonraki tercihlerim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,1,4,8,6,11,9

2.Ayak: 6,8,12,5

3.Ayak: 3

4.Ayak: 5,3,9,12,6

5.Ayak: 7,9,10,3

6.Ayak: 3,5,7,12

 

Cengiz Gürbüz