• 29 Haziran Bursa

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 9 ay, 2 hafta, 6 gün, 2 saat, 32 dakika, 46 saniye önce

Dostbağı diri düzlük performansıyla uzayan mesafede net favoridir. Rüstem’in ilk koşusundaki start problemini bu kez düzelteceğini düşünüyorum. Güntay’ın sprint kabiliyeti bu tayda var, iyi bir yerde, virajda biraz kolaylayarak düzlük görebilirse ilk koşusundan daha iyisini yapacaktır. Grubun süratli ismi Gülçin Sultan sonraki tercihim.

 

İlk altılıda bankom Sinoplu Merve.

Poyrazyeli’nin salgından bağımsız bir arası var, işleri de çok eksik görünüyor. Bence ciddi bir sorunla ve hazır olmadan koşacak, dolayısıyla karşısında bir alt grup rakibe güvenilecekse o yarış bu yarıştır.

Sinoplu Merve’nin bu 1600’e kadar çok etkili bir viraj ve düzlük başı sptinti var. Yarış sonuna kadar da bunu koruyabiliyor. Grubunda koştuğu her yarış ben Sinoplu Merve’ye güvenebilirm. Sezona çok iyi başlaması, Nurettin’in atı iyi tanımasıyla ilk altılıda banko tercihim oldu.

 

İkinci altılının üçüncü ayağından Umay ve Innocent Ghost kıyaslamasını doğru yapabilirsek bir banko çıkarabiliriz.

Umay son koşusunu görüntü itibarıyla oldukça kolay kazandı. Fakat yarış oldukça süratli gelişmiş olup zaten çoğu kısacı taylardan oluşan mücadeleye akıllı şekilde bekleyerek yürüdüğü gibi hakim olmuştu.  Yani dişli bir rakibi var mıydı derseniz tartışılır.

İnnocent Ghost, tatminkar sayılabilecek kum performansından sonra ilk kez çim deniyor. Anne kardeşleri kuma yatkın görünseler de bunda aygırların Lıon Heart ve Speedy Wolf olmasının etkisi büyük. Anne bir Twist Of Faith kızı olup asıl kalitesini çimde göstermeli. Bu kez İnvincible Son tercihiyle doğan İnnocent Ghost’un kardeşlerine ve kum performasnına göre çimi çok daha iyi koşmasını bekliyorum. Fizik – aksiyon yapısı da çimde daha akışlı olabileceğini hissettiriyor. Son derece uygun grupta bankomdur.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 3,7,11

2.Ayak: 9 ( Sinoplu Merve )

3.Ayak: 1,5,4,2,3,7,11

4.Ayak: 6,4,5,9,8,1,2,10

5.Ayak: 4,2,9,5

6.Ayak: 2,,4

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 6,4,5,9,8,1,2,10

2.Ayak: 4,2,9,5

3.Ayak: 2 ( İnnocent Ghost )

4.Ayak: 6,9,3,4

5.Ayak: 9,5,1,4

6.Ayak: 6,14,7,3,15

 
Cengiz Gürbüz