• 29 Haziran İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 9 ay, 3 hafta, 6 gün, 13 saat, 51 dakika, 11 saniye önce

Junıor Dancer sahip değiştirdikten sonra şahane bir form yakalayıp doğru yarış seçimleriyle de sürekli kazanıra giriyor. Numaraya kolayca çıkabileceği bu yarışta da yakalanacağını kesinlikle düşünmüyorum, ilk altılıda bankom.

 

Sanberk yerinde sayarken; Arslandikeni, Arayekyi gibi son dönemde kendini bulup çimde çok iyi yarışlar yapan atların bir araya geldiği, Sanberk’in favoriliğinin her zamanki gibi güven vermediği bir yarış. Kısaya dönen Sanay ve Su Gazeli, yumuşak pist faktörüyle Domates Güzeli de mutlaka yazılmalı.

 

Şahımsın idman görüntüsüne bayıldım. Uçanbey’in en iyileri, kalın yapılı, al renkli erkek tayları. Şahımsın’ da bu özellikler fazlasıyla var. Çok iyi bir yarışla başlayacağını düşünüyorum. Her iki altılı için de alternatif banko olarak tercih edebilirsiniz.

Süratli ve sınıf at üretebilen Gözdenur’un oğlu Bedircan da galobunda gayet hazır ve süratli görünüyor. Mehmet Kaya’nın da katkısıyla öne düşmeye en yakın isim. Cahide 80’in torunu Bişkekhan’ı da muhakkak yazacağız.

Üç tayın yeterli olacağını düşünüyorum. Kaizbertlerde anne desteği yok, bu yarışı da Kaizbert kazanacaksa arap Şart-1’i için Kaizbert’ten başka bir şey düşünmeyeceğim.

 

Zafer Ateşi bu grubu bir şekilde geçmeyi başarıyor. Serseri, Kralsın ve Abbas Yolcu ile yarış istediği sürati de bulacaktır. Yıkmak için sebep bulamıyorum açıkçası. İkinci altılı bankom Zafer Ateşi.

İlk altılıyı geniş tutanlar Blaze To Win ve Baybaşkan ile biraz daha sağlamlaştırılabilir.

 

Officially Perfect’in ilk yarışındaki sürati ve devamlılığını gördükten sonra Tımetosaygoodbye için o kadar da kolay bir yarış olacağını sanmıyorum. Aralı koşmasına Rüzgar çok kabiliyetli bir tay, hazır durumdaysa kesinlikle etkili olacak. Officially Perfect, Apa Aza ve Obra Reis daha sonra şans verdiğim isimler.

Bol şanslar…

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 2

2.Ayak: 5,1,6,7

3.Ayak: 1,5,7,2,4,6

4.Ayak: 9,3,4

5.Ayak: 3,7,8,5,1,4,10,9,12

6.Ayak: 7,,3,1

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 9,3,4

2.Ayak: 3,7,8,5,1,4,10,9,12

3.Ayak: 7

4.Ayak: 3,4,5,6,8,1

5.Ayak: 2,3,1,6

6.Ayak: 14,3,8,1,2


Cengiz Gürbüz