• 29 Kasım Adana

Ekleme Zamanı : 1 yıl, 4 ay, 3 hafta, 6 gün, 14 saat, 8 dakika, 1 saniye önce
İlk ayakta sürat yarışı tercih edecek en az üç tay var. Agf'yi domine eden Kumteper/Federıco favorileri hem bunlardan iyi durumdalar hem de tempo avantajları var. Üçüncü alternatif yaratılmak isteniyorsa Chrıngoma'ya dikkat edilmeli. Çimde daha etkin bir pedigriye sahip ama taın iştahlı bir yarış karakteri var. İç pistte 800/50 işi de derece göstermeyecek tipte bir at için hiç fena değil. Sürpriz aranıyorsa en gerçekçi adres Chrıngoma'dır.
 
Kurgunun can alıcı riskini üçüncü ayakta Altor/Red Nınja ikilisiyle alacağım. Alator Adana sezon formunu buldu. İyi hali bu gruptan ötede bir at. Yeterli zemini yakaladığına inanıyorum. Red Nınja adım adım ileri gidiyor. Üst grupta son yarışı çok iyiydi. Kayda değer kilo avantajı ve ideal duruma getirdiği yarış nefesiyle diplerinde dolaştığı bu gruba karşı bu kez doğrudan kazanmaya koşacaktır.
 
Ghost Runner son yarışında banko oynamıştık. Beklentimin çok altında kaldı ama fevri bir tavırla üstünü tamamen çizmek istemiyorum. Start çıkışıyla beraber ne yaptığını bilmeyen bir temponun içine girdi. Bitirdiği yer çok da kötü değil. Grup uygunlaşıyor, bu kez farklı bir bitiriş gösterecektir. Kaba kuma kusursuz uyum sağlamasını beklediğim London Cıty ve ilk yarışı çok iyi olan Ghost Cat da mutlaka yazılmalı.
 
Bol şanslar...
 
 
1.Ayak: 3,4,10
 
2.Ayak: 6,4,2,9
 
3.Ayak: 2,8
 
4.Ayak: 4,1,6
 
5.Ayak: 6,8,5
 
6.Ayak: 7,5,3,4,9,8,1
 
 
Cengiz Gürbüz