• 29 Kasım Bursa (Yayında)

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 4 ay, 2 hafta, 6 gün, 2 saat, 59 dakika, 59 saniye önce

Bursa’yı beğendim, plase çıkarabilecek temiz görünen yarışlar var. Umarım haftaya iyi bir başlangıç yapmış oluruz. Kurgu teksizdir.

2’li dişilerin Maiden’ın da pişkinliği arttıkça süratini ve kum yeteneğini iyi seviye getiren Moon Power sonuca oldukça yakın görünüyor. Grubun neredeyse tamaıyla arasında ciddi bir form ve kalite farkı var. Rakip pozisyonunda Cosmic Storm’u değerlendirdim. Kumda tek yarış koştu ve bu yarıştaki aksiyonu, düzlük canlılığı diğer tüm yarışlarından iyiydi. Anne hattında kuma dönük bir afinite var ve kısrak belli ki Torok’u baskınlığı taşımıyor. Böylesi uygun gruba karşı yatkın olduğu pistte şans verilmelidir.

Beşinci ayakta Madam Ludmila’nın kum koşmayacağı konusunda hemfikir olunmuş. Tayın muazzam bir sürati var, pedigrisini de pist tutuşu anlamında keskin bir yapı taşımıyor. Çim etkisinin bir tık altında kalsa bile salt süratini göstermesi dahi bu gruba yetebilir ki son 600 işi 36,24 olmuş, favorimdir. Açık yarış performansını tatminkar bulduğum Şen Akyüz, bu gruba karşı düzlüğün içinde kesin olacaktır. Son iyi yarışıyla Likaki üçüncü ve son tercihim.

Bol şanslar…

Not: Urfa pas geçeceğim.

1.Ayak: 4,1,3,6,2

2.Ayak: 9,4

3.Ayak: 4,6,1,3,13,9

4.Ayak: 1,2,5,3,10,7,9

5.Ayak: 6,5,1

6.Ayak: 7,1,5


Cengiz Gürbüz