• 29 Mart Bursa ( Guncelleme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 hafta, 6 gün, 12 saat, 22 dakika, 53 saniye önce

Tabelaa 5 eklendi.


Bang Bang
için çok tecrübesiz ve zayıf rakipler var. Cuvee’nin Gale kızından olma yavrusu babasına çok benziyor. Bu seviyelerden farklı potansiyeli var, kısrak sülalesi de üretken. Sahip değiştirdikten sonra starttan çıkmayı öğrendi ve istikrar yakaladı. Son yarışında hem yer tutuşu hem temposu Maiden için çok tatminkar.

Rakiplerine bakalım. Nevres’in torunu Obradovic gelişime açık bir tay ama ilk yarışında Bang Bang’i geçecek kadar ışık görmedim, Al Pacino’nun kum kalitesi olarak Bang Bang’in gerisinde olduğunu düşünüyorum, zaten kum atı değil ama bu seviyelerde süratiyle bir yerlere geliyor. Başka da dikkatimi çeken bir tay olmadı. Bang Bang beklediğimden çok daha az favori çıktığı bu yarışı kazanmalıdır. Bankom.

 

Royal Khan da uzuna gidecek bir görüntü var, Siverek Diyarı arkasındaki ikinciliği ve son yarışı gayet iyiydi. İlk koştuğu Maiden yarışı saymazsak bence bugün kazanmaya en yakın olduğu yarışa çıkıyor. Hem tecrübe kazandı hem de rakipleri istikrarlı yarışlarına rağmen çok üst düzey atlar değil. Harmandalı’nın dibinde iki giderek çok şanslı olduğunu düşünüyorum.

Kupalım son yarışında çok kekren yürüttü, kolay gidişine aldanmamak lazım, hızlı ama kısa sprinti var. Doğru kullanılırsa eğer yarış kazanma anlamında çok avantajlı bir stile sahip.  Tokaçoğlu’nun atı artık çözdüğünü ve düzlüğe kadar saklanacağını düşünüyorum, bence Zülfo Kirve’den de, uzunda eksilen Baba Ferhat’dan da daha şanslıdır. Dördüncü ayak bende Royal Khan ve Kupalım olacak.

 

Ömer Copper ve Kestane ikilisi istikrarlı yapılarıyla öndeler ama yeterlidir demek benim içime sinmedi. Dilzar kısa kumda fena bir tay değil, iyi de yer tutuyor. Özdenizoğlu bu kadar kötü bir tay olamaz, biraz ara verip 600/36 iş yapmış, kötü koşarsa son kez olmak üzere yazıyorum.

Bol şanslar..

Not: Beşli için Royal Khan bankosunu önerebilirim.

 

1.Ayak: 8

2.Ayak: 1,3,5,2,10

3.Ayak: 4,1,3,7,9

4.Ayak: 6,,2

5.Ayak: 2,8,1,5

6.Ayak: 8,3,6,1,2,4,12

 
Cengiz Gürbüz