• 29 Mart İstanbul

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 hafta, 14 saat, 30 dakika, 47 saniye önce

Bıg Show bankosuyla İstanbul’a başlıyorum. Bir iki yarıştır çok eksik olduğu uzun mesafede koştular. Generation’dan gelen bu kısrak sülalesi tam anlamıyla kısa mesafe atları veriyor. Farilya, Uludaz, Helgalien gibi atları sayabilir. Hepsi kısa çim - sentetik kabiliyeti yüksek isimler. Big Show bu seviyede olmasa bile en azından bu grubu geçecek kumaşa sahip.  Kocaeli ıslak kum yarışında Ad Hoc vs tayfasına kafa tutmuştu ki Perfect Storm etkisiyle sentetikte biraz daha iyi olması beklenebilir.

Sonuç olarak, ben bu kadar cazipken, tek rakibin Wın Star Wın olduğu bir yarışta tek yazılabileceğini düşünüyorum, bankom.

 

Iskra ve Beleki ikilisi bence çok öndeler, misli kuracaksak ikisini yeterli görebiliriz, tam sıralamam şablonda.

 

Oddjob’un uzuna yatkın görüntüsü var, son yarışına oranla grup da çok uygunlaşmış, kesin ilk ikide olur, Eskayra’dan daha iyi bir at olduğunu düşünüyorum.

Zafer Ateşi’ne gelişen tecrübesiyle beraber uzayan mesafe çok yarayacak. Mutlaka yazılmalıdır. Oddjob – Zafer Ateşi sırasız ikili de denenebilir.

 

Raci için fazla bir şey söylemeye gerek yok. Tek yazdığım son yarışında ne beklediysem onu koştu. Bu atlardan çok farklı kumaşı var, yine kazanmaya çok yakındır, ikinci bankom.

 

Not: İstanbul programında gördüğünüz üzere cazip atlar tutuyorum. İki Maiden’da da geçilmesi zor görünen ağır favoriler var. Bıg Show ve Raci gelir, taylar da kaybederse altılı çok cazip olabilir. Vereceğim oyunun tamamı çok yüksek miktarlı değil, imkanı olanlar aynısını yatırıp tayları yıkmayı deneyebilir. Birini tercih edip ( bence Adını Sen Koy Aksakal’a göre daha iyi) ikinci ayak Iskra – Beleki ikilisiyle geçilerek misli bir oyun da kurabilir. Tercih size kalmış, amacım Big Show ve Raci kazanırsa programdan maksimumu nasıl alabiliriz en doğrusunun bulunması.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5

2.Ayak: 1,11,,8,9,6,10,4

3.Ayak: 1,,2,3,6,7,9

4.Ayak: 4,5

5.Ayak: 3,4,8,7,6,2

6.Ayak: 6

Plase

1,2 / 5 / 1 / 1 / 4,5 / 3 / 6


Cengiz Gürbüz