• 29 Mayıs Bursa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 10 ay, 3 hafta, 6 gün, 9 saat, 18 dakika, 2 saniye önce

Karapanter beş yukarı grupları için uzun mesafede çok iyi bir at. Tokaçoğlu’nun atı tanıması da, düzlüğe sermayeli gelmek zorunda olan Karapanter için büyük avantaj. Çok iyi koşacağını düşünüyorum. Yıldızabakan Bursa’nın uzun kumunda istikrarlı ve iyi atları da geçebiliyor, Karapanter ile eşit tutuyorum. İki yarış gören Veliahtım’ın bugün boş kalma imkanı var ve boş kalırsa bu grupta kilo falan dinlemez. Yolaşan ve Dinçbey son tercihlerim.

 

İkinci ayağın ve özellikle tay yarışının zor olduğunu düşünüyorum. Sayda’nın güven vermeyen son durumu, Kardelina ve İpekkız’ın bu grupta her an kazanabilecek görüntüleri işi zorlaştırıyor. Tay yarışında beğendiğim bir at bile olmadı, berbat bir yarış, komple kapatıyorum.

 

Namtar ve Baba Ferhat yeterlidir.

 

Casanova’nın son yarışı bu grup için yeterliydi. Erken yürüyüp tepesine Namtar, Berbatov gibi iyi atlar binince gücüyle orantısız şekilde geride geldi. Bugün grup çok daha uygun, mesafenin yüz metre kısalması lehine, bu sefer kaçmadan, düzlüğe daha idareli geleceğini ve çok şanslı olduğunu düşünüyorum, bankom.

 

Halime Hanım 1200’de istisnasız her zaman öne gelip tempo ne olursa olsun yarış sonuna kadar dayanıyor. Bugün kaçak tek rakibi Karaçivi. Bir iki defa beraber koştular ve Karaçivi kafayı alamadı, bu sefer ısrar etmeyeceğini ve düzlüğe kadar Halime Hanım’ı sıkıştırmayacağını düşünüyorum. Sonuç olarak Halime Hanım favorim.

Startta çok kalmazsa Baba Ahmet grubun en iyi kum atı, Halime Hanım’ı geçme konusunda kafama en çok yatan at Baba Ahmet, ufaltmak için iki at bende yeterli.

Metal Fırtınası bu mesafelerde toplayıp gelmekte çok zorlansa da geniş oynayanlar yazabilir, Karaçivi ile yarış kapalı.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,4,1,6,2

2.Ayak: 7,1,2,3,8

3.Ayak: 6,3,8,7,5,1,2,4

4.Ayak: 4,1

5.Ayak: 5

6.Ayak: 3,2,,4,1


Cengiz Gürbüz