• 29 Mayıs İzmir

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 10 ay, 3 hafta, 6 gün, 3 saat, 18 dakika, 59 saniye önce

Son koşusunda mesafeden etkilenen Fırtınalı Deniz, ideal koşullarında banko tercihimdir. İzmir çimine etkili bir sürat koyuyor. Start çıkışı çabukluğu olarak grubun en hızlı ismi. Aradan sonra gördüğü iki yarışla toparlandığına güvenebiliriz.  Beklemeciler ivmelenene kadar İzmir düzlüğünü bitirmesini beklemeliyiz zira aşırı zor programda en tatmin edici banko bence kendisidir.

Şahsi alternatif beşli oyunumun bankosu Perfect Runner olacak. Kaçak atları sorunlu ve biraz da uzun mesafede yakalıyor. Son koşusunda kazanıcı formda olduğunu gösterdi, optimum mesafesini koşuyor. Benim gibi sadece Fırtınalı Deniz’e bağımlı kalmak istemeyenler alternatif kurgulara Perfect Runner’ı düşünebilir.

Beşinci ayakta Ertaha, Bursa Efesi ve Adamın Kralı üçlüsünü şablona aldım. Ertaha için oldukça uygun bir grup var. Düzlüğü iddialı ve etkin pozisyonda koşacaktır. Bursa Efesi beklenen çıkışı kumda gösterdi, bu grupta kesinlikle ihmal edilmemeli. Son yarışı hayal kırıklığı olsa da orijini dolayısıyla kredisi hala bulunan Adamın Kralı şans verdiğim üçüncü ve son isimdir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 9,7,11,12,5,3,8

2.Ayak: 7 (Fırtınalı Deniz)

3.Ayak: 1,,2,3,6,9

4.Ayak: 3,5,2,4,1

5.Ayak: 7,6,10

6.Ayak: 4,8,3,1,7,5,6,14


Cengiz Gürbüz