• 29 Mayıs Urfa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 10 ay, 3 hafta, 6 gün, 5 saat, 1 dakika, 15 saniye önce

Şeboş eskisi kadar iyi olmasa da bu seviyelerin her zaman favorisidir, yarış içindeki kolay temposuyla mesafenin uzaması da lehine. Sea Horse tam mesafesinde ve uygun grupta yazılmalıdır. Unıverse için bu mesafeler uzun ama düzlüğe kadarki çok süratli temposuyla fark yaratabilir, hele ki Nani Nani boş bırakırsa bence yarışın favorisi Unıverse. Son tercihim Kaktee.

 

Son yarışında startta kalan California’dan bugün çok iyi bir yarış gelebilir. Uzunda eksilen Volkanımsın hariç grubun zaten Maiden’dan farkı yok. Jetgibi en iyi start çıkışına sahip olmasıyla öne gelecektir, onu da şanslı buluyorum. Volkanımsın ve biraz uzun mesafeye rağmen grubun uygunluğuyla Serhoş Dede yarışı kapatır.

 

Green Voılette bu berbat grupta banko tercihim oldu. En azından rakiplerine oranla net bir yarış stiline ve istikrara sahip. Ön grupta erken de yer tutabiliyor. Kumda çok zayıf yarışlar koşan ve eksik olduğu uzuna çıkan Bazo, ne olduğu anlaşılamayan Peyderpey ikilisi haricinde yarış bitiremeyen atların odluğu bu grubu geçmelidir.

 

Satanhan’ı start çıkışını düzelten,  pedigrisi ve son yarış performansı itibarıyla potansiyelli görüntüsü olan Şah Sinan zorlayabilir, iki at yeterli.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,6,12,4

2.Ayak: 4,7,8,13,11,10,2,5,6,14

3.Ayak: 9,4,1,2

4.Ayak: 3

5.Ayak: 1,4

6.Ayak: 3,4,18,2,12,16,10


Cengiz Gürbüz