• 29 Nisan Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 11 ay, 2 hafta, 5 gün, 11 saat, 37 dakika, 55 saniye önce
Adana ilk altılı tahminim olmayacak. Günün Ganyanı için bir tay önermek istedim. Saka'nın oğlu Perkbey çok çabuk ayaklı bir tay, kum yarışı kötü değildi, çimde ve bu kadar geri kalmışken denenebilir.


Şeymacan Kızı son iki yarışında da dikkatimi çekti, kolay gelip sonunu getiremiyor, ilginç de bir eşgali var. Çimde çok daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Dulocan’ın hazır olmadığı yerde risk edilebilir, cazip banko arayanlar için önerim Şeymacan Kızı. Sıralamam şablonda.

 

Bilmiş Kız Delimavi’nin torunu… Deli Mavi hangi ata dokunsa belli bir çim yeteneği veriyor. İlk yarışındaki çok hazır görüntüsüyle yarışın net favorisidir. Logüm’ü ilk yarışında tutuyordum, şahlandığı için yedi sekiz boy startta kaldı ama genel görüntüsü fena değildi, bugün büyük ihtimal normal başlayacaktır, güzel işleri var, Berksoy tayıdır, dikkat edelim.

 

Ünlüoğlu tam mesafesinde boş kalacak, geçilirse The Mentalist’e geçilir, diğerlerine yakalanacağını sanmıyorum.

 

Excalibur nihayet çimi ve uygun grubu buldu. Karaeser boş kalmasaydı eğer Excalibur’u tek yazacaktım ama Karaeser’i elemek riskli görünüyor, ikisi grubun baya önündeler. Çime çıkan Taşkır’ın bu ikili seviyesine çıkabilecek tek at olduğunu düşünüyorum.

 

Baba Emir aprantisinin başlardaki gereksiz ısrarından dolayı son yarışını kaybetti, yakın beklese kesin kazanacağı bir yarıştı, eski durumunda görünmeyen Parpali’nin yanında yarışın net favorisi. Parpali ve çimi çok daha iyi olan Baba Metin de yazarsak bu yarış fazla fazla kapalıdır.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,,1,2,3,5,8,4

2.Ayak: 3,4,14,2,6,7

3.Ayak: 8,6

4.Ayak: 1,3

5.Ayak: 2,3,6

6.Ayak: 15,10,1 


Cengiz Gürbüz