• 29 Nisan İstanbul

Ekleme Zamanı : 1 yıl, 11 ay, 3 hafta, 5 gün, 12 saat, 3 dakika, 33 saniye önce
Nadas Koşusu'nda favorim Wmurcott. Burgas'ın öz kardeşi kısrak Adana'da koştuğu iki yarışta da tepeden tırnağa yetenek sergiledi. Planlı şekilde hazırlanmış göründüğü bı yarışta da iddialı olmasını bekliyorum. Angel Alya'nın dönüş yarışı istenen kıvamda olmasa da ölçü almadım. Kısrak en iyi halini İstanbul çiminde koşuyor, dişine göre rakipler yanında etkili bir son iki yüz metre koşacaktır. Dirençli kısrak Kübra Hanım boş kalır görünmesiyle şablona aldığım üçüncü ve son isimdir.
 
Orhan Meker'de banko önerdiğim Subutai, sürat kalitesi ve rakiplerinden daha hazır olmasının avantajını kullanarak çok da zorlanmadan kazandı. Bugün o yarışın üstüne iki dezavantaj ekleniyor. İki yüz metre uzayan mesafe ve önünde Panagea gibi kaliteli bir atın kaçacak olması. Subutai yine kazababilir ama bu kez yarış yazıldığı gibi okunursa işi daha zor. Yarış gören Reach Of Victory ve düzlüğe kadar rölanti temposuna izin verilirse Panagea şanslı bulduğum diğer taylar.
 
Mübariz oldukça diri ve etkili bir performansla döndü. Atın kalitesi ve kariyeri bu gruba gözle görülür biçimde hakim durumda. Abiş'in altında kaybetmemesi gerekir, bankomdur.
 
Bol şanslar...
 
 
1.Ayak: 6,9,5,3,4,1,10,11
 
2.Ayak: 15,2,7
 
3.Ayak: 3,4,2
 
4.Ayak: 2,9,7
 
5.Ayak: 4,5,7,1,9,10,6
 
6.Ayak: 3 (Mübariz)
 
 
Cengiz Gürbüz