• 29 Ocak Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 ay, 2 hafta, 6 gün, 10 saat, 34 dakika, 53 saniye önce

Splendor’un Sake Bomb ve Ezop Kahramanı’ndan daha güçlü bir uzun mesafe kaba kum potansiyeli olduğunu düşünüyorum, çok formda son durumuyla yine kazanmaya yakın görünüyor.

Sake Bomb, Ezop Kahramanı ve Famıly Joy sıralaması yarışın kapalısı, Famıly Joy’u programın zayıflığından yazdım, ufaltmak isteyenler için elenebilir.

 

Yarışın en iyi tayı Göknazgülü. Kaba kumu yapabileceğini son yarışında gösterdi, uzunda da sorun yaşayacağını zannetmiyorum, zayıf grupta, misli oyunlar için tek yazılabilir.

Kalan gruptan Poliyana’yı biraz daha fazla beğeniyorum, erken yürümese Çetrefil’e geçen yarış hiç kaybetmezdi. Çetrefil ve Selin Kızı ikilisi daha sonra düşünülebilir.

 

Golden Seraph’ın Yonaguska’dan verdiği Mıster Rain çok üst düzey ve istikrarlı bir kum pedigrisine sahip, ilk yarışı bana göre süperdi, stili ve eşgal olarak anneden ziyade Yonaguska’nın etkileri  daha fazla görünüyor. Uygun grupta yine kazanmasını bekliyorum.

 

Boş kalınca çok etkili olan ve tek kaçak olarak koşacak Triton görmezden gelinmemeli, Pershing de son yarışından sonra Oğlum Beratım’ın yanında denemeye değer.

 

Gloin’in son yarışını çok beğendim, Laguardia’ya, yarış yakın bitmesine rağmen baştan sona hakimdi, gerçekten kısa kumda çok yetenekli bir at Gloin. Mister Strong ile aralarında Agf tablosunda olduğu kadar bir fark olduğunu düşünmüyorum, bence ayrımsız düşünülmeli.

 

Son ayakta Avatar muhtemelen kazanır gibi görünüyor ama bir istikrar yakalasın ondan sonra güvenelim derim ben, ayrıca zaman zaman start problemi de yaşıyor. Gökçeer, Burçakhan, Arashan, Tirebolu, Baymıstık son ayak sıralamam.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,1,6,,8

2.Ayak: 5/11,3,12

3.Ayak: 4

4.Ayak: 4,7,5

5.Ayak: 3,5

6.Ayak: 7,1,3,4,6,9