• 29 Ocak Bursa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 2 hafta, 6 gün, 2 saat, 7 dakika, 12 saniye önce
İlk ayakta birbirine çok ters karakterli üç kaçak at var ve yarışın en iyi isimlerini bu üçlü oluşturuyor, risk almanın tehlikeli olduğu bir yarış. Kupalım'ın ani hızlanabilmesi Estergon'u, Estergon'un yarış karakeri Kupalım'ı zorlayacaktır, Drummer da virajla beraber bu üçlüye katılmak zorunda, kısacası kaçakların içinde çözmesi zor bir karmaşa olacak. Blaze Ot  Light ve Akhtamar da yazıp kapalısıyla geçiyorum.
 
 
 
Aradan sonra iki yarış gören ve iki yarışını da bu gruba yeterli bulduğum Grecka Bursa programında bankom oldu. İdeal mesafesinin 1200 olduğunu düşünüyorum, iyi yer tutup kaçaklara da hakim şekidle koşması gvenimi arttıran diğer unsur.
 
Rakiplere biraz bakalım, Ceylin Hatun biten yarışa gelen, gücü sınırlı bir kısrak, 1200'de Grecka'yı tutturabileceğini sanmıyorum. Free Power son koşusunda mesafenin de yardımıyla seriliğini kullanarak iyi bir avans almıştı, 1200'de o kadar net bir avans yapabileceğini sanmıyorum, yetenekli bir kısrak ama şimdilik Grecka'nın gerisinde olduğunu düşünüyorum. No More Btes'in start problemini 1200'de risk edebiliriz. Diğer taylar son derece vasat isimler.
 
 
 
Lady Buckingham tek yazılacaksa mesafenin 1200 ve öne çıkabileceğine emin olduğumuz bir yarış olmalı. Wallpapers gibi en az Lady Buckingham gibi seri bir rakibi varken ve bu kadar favoriyken ben tek yazmak istemiyorum.
 
Rakipleri şablonda.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 2,1,4,5,6
 
2.Ayak: 3
 
3.Ayak: 3,2,1,,5
 
4.Ayak: 1,3,4,5,7
 
5.Ayak: 6,7,9,4,1
 
6.Ayak: 2,3,9,5,13


Cengiz Gürbüz