• 29 Temmuz İzmir

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 7 ay, 4 hafta, 2 gün, 20 saat, 55 dakika, 53 saniye önce

Akdoğan son koşusunda kilo dezavantajının yanına erken yürüme de eklenince  beklenen sprinti yapamadı. Sinan sakin binebilirse Akdoğan daha etkili yürüyecektir, favorim. Kısacı, süratli kumcular veren Haberkan’ın oğlu  Sübye düzlük başında etkili şekilde arttırabilme kabiliyetiyle bu tip gruplar için bitirici yeteneklere sahip.  1400 için şimdilik emin olamadığım Medet kalitesiyle son tercihim.

 

Expressing’i İstanbul çim performansı bu grupta rakipsiz kılıyor. Pedigri gücü olan, gelişime de açık bir tay. Uygun grupta kolay bir yarış kazanacağını düşünüyorum.

 

Kumru Koşusu’nda birbirini yarıştan düşürebilecek yapılı atların mücadelesi olacak. Satanhan’ın mesafe problemi de bariz şekilde hissedilirse plase bitmeye yakın bir koşu.

Romeo’yu 1600’den sonrası için çok güvenilir bulmuyorum. Virajda arttırıp avans yapmak istese de Özerdinç ciddi şekilde direnecektir. Bu noktada Satanhan’ın mesafe ve İzmir pistine uyumu çok önemli. İyi koşarsa yarışın favorisi. Kötü koşarsa Romeo ve Özerdinç ikisi de şanslı. İki atın lütünün uzadığı her metre Özerdinç’in lehine olacak.

 

Tabeda yavaş gitmesi çok muhtemel bir yarış var. Formunu yakalayan; Saraybosna, Akarnejat gibi yarışın güçlü atlarına oranla daha iyi yer tutabilen Kışlalı yarış gidişini lehine çevirebilme konusunda en güçlü aday. İkinci tek için Kışlalı’yı risk edebiliriz.

Sonra Saraybosna, Akranejat, Kolarafet ve yarışın yavaşlığıyla mesafeyi kısaltabilecek Kim Tutar Beni.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,3,9

2.Ayak: 3

3.Ayak: 3,8,7,10,2,1,6

4.Ayak: 2,1,5

5.Ayak: 6,,5,2,7,4

6.Ayak: 5,3,13,11,1


Cengiz Gürbüz