• 2 Ağustos Elazığ

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 9 ay, 6 gün, 4 saat, 28 dakika, 29 saniye önce

Elazığ programı ilk bakışta çok zor görünse de teki oturtabilirsek eğer eleme yapmaya uygun yarışlar olduğunu düşünüyorum. Yine de bütçeniz ölçüsünde, çok fazla açılmadan oynayınız.

 

Büyük Lodos’un boş kalabileceği bir yarışı kolluyordum ki bir ay kadar ara verdi ve galopsuz geliyor. Muhtemelen sorunları var.  Ama en azından koşar durumda ve bu grupta yüzde 6 yakalamışken bence bu riski almalıyız. Önce Büyük Lodos’un Doğu’daki en iyi yarışına, sonra grupla kıyaslamasına ve boş kalıp kalamayacağına bakalım. Dört yarış evvelki Atiktay, Vindırhat arkası üçüncülüğü atın bu grubu geçebileceğini gösteren en somut işaret. Üstelik boş da kalamadığı bir yarıştı. Diğer koşuları  çok sert tempolarda gittiği ve Büyük Lodos’un ok gibi bir start çıkışı olmadığı için ölçü almıyorum. Kim kaçabilir diye ona bakalım, son zamanda kaçarak yarış kazanan sadece Frenkbağı var, o da kimsenin kaçmadığı, saçma sapan bir yarış bulduğu için öne gelmeyi başarıp kazanmıştı. Büyük Lodos rakibinden daha seri, ısrarlı olması ve dış startı çekebilmesiyle kaçacaktır.

Sonuç olarak, sağlık durumu hakkında çok emin olamasam da, iyi bir Büyük Lodos’un bu grubu boş kaldığı zaman geçeceğini biliyorum, bende tek olacak.

 

İkinci tek için, yarış gidişinin çok uygun olmasıyla Man On Fire düşünülebilir. Cıtys Prıde’a 1500 uzun gelir, Moonbow da çok sıkıştırırsa yarış kesinlikle bekleme atlarına dönecek. Man On Fire banko ya da Garipağa ile beraber ikisini yazıp küçültebilirsiniz.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4

2.Ayak: 3,12,6,1

3.Ayak: 1,5,3,2,11,8

4.Ayak: 4,,7,,6,11

5.Ayak: 5,11,1

6.Ayak: 11,18,5,9,4,16


Cengiz Gürbüz