• 2 Ekim Bursa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 6 ay, 2 hafta, 2 gün, 17 saat, 30 dakika, 38 saniye önce

Bursa bankom Elmira oldu. İstanbul’da bugün yarın kazanacak diye beklerken, bence biraz da uzun koşmasından ötürü kazanamadı. Elmira bu seviyeler için iyi bir kısrak, Kocaeli yarışında kaba kumu da yapabileceğini gösterdi ki pedigri olarak zaten yatkın. Birbirinden vasat bu grubu artık geçeceğini düşünüyorum.

Atletico’nun boş kalmasından gözü korkanlar olabilir, ben Tınas Fırtınası varken öne kolay çıkamayacağını düşünüyorum, çıksa bile hırpalanmak zorunda kalacak, kazanmaz demiyorum ama bu şartlarda ben eleyebilirim. Elmira’ya tek rakip Şubar tutuyorum, başka banko deneyecekler değerlendirebilir.

 

Alhun’un favoriliği  gayet normal, ikinci tek için de benim ilk önereceğim isim Alhun’dur. Chams Bay’in boş kalır görünmesi biraz gözümü korkuttu, Alhun da dahil bu gruba direnecek gücü var, yeri olanlar önce onu yazsın. Sonra Kobater, Serdem ve Anatolian Tiger.

 

Kazanma konusunda çok sıkıntı yaşayan Beratbey için bugün grup çok uygun olsa da güvenmiyorum, anormal yüksek bir Agf oranına sahip. Başta Urla Destanı olmak üzere sıralamam şablonda.

 

Maiden ayarında bir Kısa Vade ikili kum yarışıyla karşı karşıyayız. Grubun kaba kumcu görülebilecek tek ismi Wınd Power. Aslınaz, Efisio gibi atlar barındıran, kaba kum için kıymetli pedigriye sahip, ilk yarışında anormal kötü görünen galopları yüzünden tutulmuyordu, benim de direkt sildiğim atlardan biriydi. Ya galopları saklanmış ya da at yarış içinde değişti artık tam durumu bilemiyorum. Bu grubu da geçecek gücü var.

Hıgh Speed Train ve Buse Kızı rakipleri.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8

2.Ayak: 3,,1,4,5,15

3.Ayak: 5,4,3,2

4.Ayak: 8,5,1

5.Ayak: 6,7,2,8,4

6.Ayak: 9,7,8,5,3,4,2


Cengiz Gürbüz