• 2 Haziran İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 10 ay, 3 hafta, 2 gün, 3 saat, 53 dakika, 23 saniye önce
Bodrum Kalesi ve Sinanlı gibi bu grubun çok üzerinde taylarla yarış sonuna kadar beraber gelen ve çok düzgün aksiyon yapan Görünmez'in, kısa mesafede pist ayırmaksızın çok yetenekli olduğunu ve basitleşen bu grubu geçeceğini düşünüyorum, bankom.
 
 
Fly By Me ikidir kazanacağı yarışları Özcan yüzünden kaybediyor. Son yarışında Abas Yolcu'nun erken yürümesine gereksiz uyarak kaybetti. Abbas Yolcu bu sefer bekleyecektir, bu şekilde koşarak yarış kazanamayacağını anlamıştır diye eüşünüyorum. Düzlük yarışına razı olmak zorunda kalacak. En azından o kadar erken yürümeyeceğine eminim. Vıctorys Ours, Fly by Me'nin erken yürümesine rağmen ancak yarış sonunda geçebiliyor, Fly By Me'nin sermayeli kaldığı bir yarışta Vıctorys Ours'a kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Oğlum Berat ve Tambora'nın Fly By Me'yi geçmesi için biraz mesafe kısa. Sonuç olarak Fly By Me'nin bugün daha rahat boş kalıp kazanacağını düşünüyorum, bankom.
 
 
Mesanin uzaması Copperfield için olduğu kadar Storm Sea Well için de bence sıkıntı. İkisinin arasında hem performans hem potansiyeli anlamında, Copperfield'ın lehine ciddi bir fark olduğunu düşünüyorum, üçüncü bankom Copperfield.
 
Bol şanslar..
 
 
Yedili Ganyan
 
1.Ayak: 5,2,4,1
 
2.Ayak: 9
 
3.Ayak: 8,11,3,1,2,5,6,8,9
 
4.Ayak: 1
 
5.Ayak: 1
 
6.Ayak: 2,3,1,5,6
 
7.Ayak: 1,8,7,3


Cengiz Gürbüz