• 2 Kasım İstanbul

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 5 ay, 2 hafta, 3 gün, 9 saat, 29 dakika, 20 saniye önce

Yedili Ganyan’ın ilk ayağı Exotic Prencess-Metanet ikilisi tercihim. Son ayakta da taksim işaretinin solundaki atlarla eleme yapılabilir.

 

Ryan Arel grubun sentetik-uzun mesafe odaklı bir numaralı ismi, yarışın net favorisidir.

Turap bomboş kalacağı bir yarış yakalamış, sentetik performansı ve genel kalite olarak grubun kesinlikle altında değil, mutlaka yazılmalıdır. Ufaltmak isteyenler, alternatif kurgular için ilk ayak Ryan Arel-Turap ikilisi ideal, boş kalacak Turap hariç Ryan Arel’i geçme potansiyeli olan bir at içime sinmiyor açıkçası.

Duke Of Kent mesafede bariz eksiliyor, yavaş tempodan dolayı kalitesiyle bir şeyler yapabilir. The World İs Yours, Ryan Arel - Turap ikilisine en sert rakiptir, at yazılıyorsa eğer Şeker Ağa ve Iron Clad da ilave edilmeli.

Özetleyecek olursak, ilk ayak ya Ryan Arel- Turap ya da Kadbey hariç hepsi yazılmalı.

 

Tetina, Sermelek ve son yarışı bu ikili seviyesinde olmasa da gelişebilecek görüntüsüyle Acı Kahve yazıp ikinci ayağı geçiyorum.

 

Biçer, İlgilge ve Thor üçlüsü ayrımsız yazılmalı. İlgilge’nin kısalan mesafede Biçer’e karşı şansı artmış durumda, kalitesiyle Thor da elenmemeli. Şahin Tepesi canı istediğinde bu grubu zorlayabiliyor, son tercihim.

 

Bessey-Arım ikilisini ayırmıyorum, Arım Halis’in de etkisiyle önde çıkıyor ama Bessey’in üst gruba karşı yarışları daha iyi, elemek risklidir.

Alaram’ın uzunda gitmediği sır değil ama bomboş kalacağı şartlarda, kilo avantajı da varken yazılabilir.

 

Bankom Ezop Kahramanı olacak. Grubun mesafe koşan atları Saten, Gürman Ağa ve Çakıltaşı üçlüsünün tamamı çok sınırlı güce sahip isimler. Çakıl Taşı kısaya daha yatkın, Saten’in uzun aksiyonları aldatıcı, seviyesi çok düşük bir at, Gürman Ağa’nın da sadece istikrarı var.

Ezop Kahramanı’nın bu üçlüden daha güçlü bir at olduğunu düşünüyorum, form durumu iyi, istikrar da yakaladı, sentetiği yadırgamazsa - ki yadırgamayacağını düşünüyorum – kazanmaya çok yakındır.

Son iki üç gündür tek bulma konusunda kısır ir döneme girdik, umarım Ezop Kahramanıyla beraber bu döngüden çıkarız.

 

Uludaz da bankoya yakın tuttuğum atlardan bir tanesi, müthiş uygun kilosuyla bu rakipleri de geçecek potansiyelde olduğunu düşünüyorum, Ezop’a güvenemeyenler Ulduaz’ı tercih edebilir.

Rakip olarak öncelikle Kıng Of Trakya, düzelmeye başlayan Akfırat ve Luxor’un kızı Altıngül düşünülmeli, daha sonra sıralamam şablonda.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,6/7,2,5,1

2.Ayak: 11,13,1

3.Ayak: 3,5,1,,2

4.Ayak: 2,1,4

5.Ayak: 2

6.Ayak: 10/2,3,12,,6,9,14,1