• 2 Kasım İzmir

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 5 ay, 3 hafta, 2 gün, 9 saat, 25 saniye önce

İzmir’e geldikten sonra çıkış içinde olan Mou Jizni grup ve gidişat avantajıyla ilk ayağın net favorisi. Çime daha yatkın olsa da, kağıt üstünde göründüğü gibi kolay öne düşebilirse akışlı temposuyla virajı ciddi avansla dönecek. Bu gruba geçilecek kadar duracağını sanmıyorum.

Beklemecilerin en iyisinin Borneo olduğunu düşünüyorum. Kısa kumu koşabiliyor, nefes olarak da iyi duruma geldi,  beklemecilerden sigortamız Borneo olsun.

 

Banko tercihimi, rakiplerin gidişat ve mesafe probleminden faydalanarak Kışlalı’dan yana kullandım. Garanti her zaman olduğu gibi öne gelecek. Kaçan atın dibine yapışan ve istediği yerde çok kolay yürüyebilen Sonkalelim, sadece Garanti için değil bütün kaçak atlar için çok ters bir stile sahip.  Viraj boyu yükselen bir tempo izleyeceğiz, iki atın uzun süre birbirlerinden kopamayacağını düşünüyorum. Dolayısıyla bekleme atları daha şanslı.

Derbişah’a mesafe uzun görünüyor, son koşusunu kazanmasına rağmen handikap seviyesindeki dört atla foto olması hala eski durumunda olmadığını gösteriyor. Bürebey’in yarış kazanacak hali yok.

Bu şartlarda Kışlalı riski makul görünüyor. Teksiz oynama imkanı olanlar, uzunu da koşabilen, iyi durumdaki Zorluat’ı ilave edebilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 9,4

2.Ayak: 1,7,4,3,5

3.Ayak: 7,1,2,3,4,6

4.Ayak: 4,,5

5.Ayak: 1,3,2,5,6

6.Ayak: 2,3,9,8


Cengiz Gürbüz