• 2 Mart İzmir

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 hafta, 4 gün, 19 saat, 25 dakika, 21 saniye önce

Bugün biraz vakit sıkıntım olduğu için sadece bankom hakkında yorum yapacağım.

 

Yalnız Embir Han bankosunun programı çözmeye yetmeyeceğini düşünüyorum. O yüzden başka bir tek aradım ve son ayakta Nezir Khan da karar kıldım.

Nezir Khan’ın tam bir kısa kum atı olduğunu düşünüyorum. İzmir’de hep uzun mesafe koştu ki bana göre, toto olarak olmasa da kısa potansiyelini düşününce yarışları yeterliydi. Bugün ideal mesafesine çıkmış ve yarış gidişinin de çok lehine olacağını düşünüyorum.

Death Racer yarış başında çok kolay öne gelen ve yüksek tempoya kolay çıkan bir at. Önde kaçan atları çok hırpalayan bir yapısı var. Bugün Aırtouch, Win Every Day, Urla Zamanı, Geçit Yok, Power King gibi yarışın kaçak atları beklemeyi denemezlerse ( ki zannetmiyorum, en fazla Power Kıng ve Win Every Day bekleme yarışı deneyebilirler, özellikle Power Kıng'in beklerse eksilecğeini düşünüyorum) şansları çok azalacak. Nezir Khan’ı tam mesafesinde ve bu kadar lehine gelişecek bir yarışta risk etmeye değer buldum. Yüzde 4 Agf ile çok cazip ve kolaylaştırıcı bir banko, umarım beklediğimizi bulabiliriz.

En çok Win Every Day’den çekiniyorum, beklemeyi denerse tehlikelidir.

 

Sayda’nın yarış stiline, Embir Han’a da Seldanınoğlu’nun varlığından dolayı güvenemedim. Rakipleri şablonda.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,1,2,7,8

2.Ayak: 8,4,6,3,1,2

3.Ayak: 3,5,4,11

4.Ayak: 3,1

5.Ayak: 1,4,2,3

6.Ayak: 12


Cengiz Gürbüz