• 2 Mart Kocaeli ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 1 ay, 3 hafta, 50 dakika, 35 saniye önce

İkinci ayak 8 ( Kızçem Kızı ) eklenmiştir.


Kocaeli’de teksiz kurguyla daha doğru görünen bir program var. 3,4, ve 5. ayakları ikişer atla geçiyorum, kurgu bu yarışlar üzerinedir. Favorilerin plase pozisyonundaki rakipleri oldukça zorlayıcı görünüyor.

Master Urban ara sonrası koştuğu iki yarışında da çok etkiliydi. Piste çıktığı zaman tüm sorunları unutabilen, yarış karakteri yüksek bir at.  Eksik işlerle dönen, apranti için oldukça zor stiliyle Angel Of Death ve kazandığı yarışta geçtiği Black Wasp ikilisinin önünde bitireceğini düşünüyorum.

Yarış gidişini biraz kurcaladığımızda karşımıza Exravagant çıkıyor. Uzun süre sonra sermayeli ve avanslı kaçabileceği bir yarış var. Son dönem ortalamasının üstüne çıkabilir. İki atla risk alıyorum.

Fıtty Baldy sentetik yarışıyla başlayan süreçte yarışın tamamını etkili koşabilmeye başladı. Rakibi King İs Back’den  istediği yerde avans alabilme özelliği var ve jokeyi bunu efektif biçimde kullanabilecek bir jokeyle koşuyor. İki tayı ayırmamakla birlikte Fitty Baldie’nin bahsettiğim özellikleri kesinlikle göz ardı edilmemeli.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,4,9,7,8,1

2.Ayak: 1,3,6,5,8

3.Ayak: 7,5

4.Ayak: 1,5

5.Ayak: 2,3

6.Ayak: 8,1,2,3,9,,7,11,5

 
Cengiz Gürbüz