• 2 Mart Kocaeli (Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 1 ay, 2 hafta, 2 gün, 14 saat, 4 dakika, 8 saniye önce
İkinci ayak Black Adler ekledim.


Aslancan
'ın boş kalabileceği zaman bu seviyelerde çok zor geçileceğini kabul ederek ilk ayak kurgumu oluşturdum. Bugün yine şartlar çok lehine, basit bir handikap atına geçileceğini sanmıyorum.
 
Rakip olarak elle tutulur sadece Doğuşan'ın olduğunu düşünüyorum. Son Bursa yarışında bankomdu, Onur Yıldız atı düzlüğe kazanır pozisyonda getirebilme konusunda yetersiz kaldı. Bugün biraz daha erken öne sarkabilirse Aslancan'ı sıkıştırabilir.
 
 
 
Datçalı sınıf ve mesafe kabiliyeti olarak grubun en netilekli ismi, genel olarak pist ayıran bir at olacağını da sanmıyorum. Kocaeli tecrübesinin de olmasıyla yarışın net favorisi. Free Power kısadaki net sprintini uzuna taşıyabilirse ( zor görünüyor ama bu grupta ihmal etmeyelim ) şanslı olacak. Alessandra hayal kırıklığı yarattığı son koşusundan sonra kısa süre geriye alınmış, muhtemelen ufak bir problem yaşadı, mesefaye yatkın bir kısrak, iyi koşacaktır. İstikrarlı ve yeterli performansıyla son şansı Anfield'a verelim.
 
 
 
Gazi'nin şimdilik tartışmasız favorisi Rhythm Divine iki pisti de koşabilmesiyle özel bir yeteneğe daha sahip. Rakibi My Freedom'un, Lıon Heart , My Madonna / Habinar üçlemesiyle tamamen sürat odaklı bir pedigrisi var, bu mesafede zorlanacaktır ki ikinciliği bile kaybetmesi benim açımdan sürpriz değil. Rhythm Divine bankom.
 
Montana ve Run For Victory'i bağlayarak sıralı deneyebilirsiniz.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 4,5
 
2.Ayak: 10,7,1,4,3,6,9
 
3.Ayak: 3,4,2,1
 
4.Ayak: 6
 
5.Ayak: 8,1,2,6,3,7,9
 
6.Ayak: 3,1,2,,4,5


Cengiz Gürbüz