• 2 Mayıs İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 11 ay, 2 hafta, 2 gün, 17 saat, 36 dakika, 19 saniye önce

Banko önerdiğim ilk yarışında Rıght Hunter’ı çok fazla beğenmemiştim. Fakat çime çıkıp biraz tecrübe de kazandığı son Ankara Maiden performansı iyiydi. Düzlüğün her yerinde hakim olduğu yarışı anormal bir pozisyon gelişince fotoda kaybetti.

Çimde daha etkili aksiyon yaptığını düşünüyorum. Bugünkü rakiplerinden bence en ciddisi Born Gift’e göre yarış içinde daha iyi pozisyon alıp sprinte daha güvenilir şekilde kalkıyor, gücüyle birlikte bu özelliğini de kullanıp Born Gift’e geçilmeyeceğini düşünüyorum. Shahbandar ve Sinsirella’yı direkt güç kıyaslaması yaparak eledim.

 

Stallion Falcon’un bugün tercihli start çekmiş olması yarış içinde birkaç farklı opsiyonun gelişmesini sağlayabilir.  Stallion öne düşebildiği mesafeli bir çim yarışında Khan Of Ghost’u her zaman geçebilecek güce sahip, dolayısıyla iki atı ayırmayalım. Geçen sezon bıraktığı yer bu gruba yeterli olan Wınchester sigortamız olsun.

 

Karaşövalye’nin Hilaleda’ya saldırdığı son yarışı şahaneydi. Yalaz’ın gücünü taşıyan bir at, gelişen tecrübesi, çime de uyumlu oluşuyla uygun grupta net favorim. İkinci teke ihtiyaç duyanlar Karaşövalye’yi tercih edebilir.

Kısalan mesafe lehine görünen, en iyi İstanbul çimini koşan Şehlevent ve ilk kez çimi bulup son yarışı iyi olan Baltacı rakipleri.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,6,7,1,9,8

2.Ayak: 9

3.Ayak: 6,3,4

4.Ayak: 1,3,5,4,6

5.Ayak: 9,,4,1

6.Ayak: 2,4,3,7,11,12,6


Cengiz Gürbüz