• 2 Mayıs İstanbul (Düzeltme)

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 11 ay, 3 hafta, 3 gün, 19 saat, 13 dakika, 49 saniye önce


Beşinci koşuda numara hatası düzeltildi.


Madiyan-Siyah Kule
ekürileri yarış ezberini oturtmuş ve artık sürat yapabilen taylar. Performans olarak da grubun iyi isimleri. Madiyan’ın çime daha iyi koşmasını bekliyorum.  Siyah Kule zaten hızlı start çıkışına ek olarak Mehmet Kaya tercihi ve 1 start avantajıyla düzlüğü iki boy önde görmesi neredeyse garanti görünüyor. Bu mesafede tercih sebebi olmaları için yeterince artıları var, birinci altılıda banko tercihim ekürilerdir.


Kapalı gözlük tercihiyle yarışı çok daha etkili kabul eden French Cadet için bu seviye çıkış yakalayabilmesi adına çok çok uygun. Bir Maiden’dan fazlasını yapamamış tayların yanında; uzayan mesafe, takı değişikliği ve çime dönen pistle birlikte yeteneği ortaya çıkacaktır, favorim.  Pace son koşusunda berbat bir biniş neticesinde düzlüğün başında yarışı bırakmak durumunda kaldı. Maiden kazanırken çok iyi görünmüştü. Son koşusunu değil kazandığı Maiden’ı ölçü almalıyız. Akın’ın idaresiyle farklı koşacaktır. French Cadet'ten farklı olarak tempoyu kollayabilen bir yapısı var. Kağıt üzerinde yarış oldukça yavaş görünüyor ve bunu lehine çevirebilir.

Yamanlarbeyi – Kuzey Kafkasyalı ikilisi ayrımsız değerlendirilmeli. Üçüncü ihtimal çok çok sürprizdir.

Şanverdi nihayet beklenen çıkışı gösterdi. Oturan stiliyle birlikte bundan böyle her yarış üstüne koyacaktır. Bu seviyenin üstünde dahi iş yapabilir. İkinci altılıda banko tercih edilecekse önerim Şanverdi’dir.

Öte yandan hızlı kaçan bir atın olmaması yarışa bu açında yaklaşmayı da gerektiriyor. Kızılvazo’nun bu grup ölçüsünde iyi bir standardı var. Viraj üstü başlayan yarışta start avantajını avanslı bir tempo yarışına dönüştürebilirse düzlükte  diri kalabilir. Geniş oyunlara ihmal edilmemeli.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 6 ( Siyah Kule )

2.Ayak: 7,5,6,1,2,4,9

3.Ayak: 4,1,2

4.Ayak: 9,2,3,1,5,6,7,10

5.Ayak: 5,2

6.Ayak: 3,5,1,4,7

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 9,2,3,1,5,6,7,10

2.Ayak: 5,2

3.Ayak: 3,5,1,4,7

4.Ayak: 5,2

5.Ayak: 4,3,2,1,5,6

6.Ayak: 8,,3

 
Cengiz Gürbüz