• 2 Mayıs Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 11 ay, 2 hafta, 2 gün, 17 saat, 15 dakika, 39 saniye önce

Clark Kent uzun süre sonra ‘’ grubun en iyi atı ‘’ olduğu bir yarış koşacak. Runner Cat, Rüzgar Eto falan Clark Kent’e biraz büyük geliyor ama hiçbirine karşı da ezilmedi. Bugün Barrera dışında kaçak yok, Clark Kent zaten genelde yaptığı gibi iyi çıkarsa fazla uğraşmadan numaraya çıkacaktır. 1500’de eksilen Bailamos’un, inatçı Clark Kent’i geçebileceğini sanmıyorum. Veliaht’ın da kısa sprinti bence Clark Kent’e yetmez. Sadece Tamerlano’dan biraz çekindim, İzmir kum yarışlarında neler yaptığını biliyoruz, Mnoush, Rıght Or Wrong gibi atların yanında zaman zaman çok etkili oldu. Kocaeli’nin hafif kumunu da çok sever, iki atla ilk ayak bende yeterli.

 

Zeytinbağı ‘nın uzuna, son yarışında çok zorlandığı rakibi Görkemli’den daha yatkın olduğunu düşünüyorum. Kızımirem bugün boş kalacak ama yakalandığı zaman kaybediyor, çok direnebilen bir yapısı yok ve Zeytinbağı onu mutlaka bir yerde yakalayacaktır. Sonuç olarak Zeytinbağı bankom.

 

Diğer yarışlarla ilgili bir iki şey söyleyeyim, tay yarışı, henüz tam anlamıyla güven vermeyen The Queen River gelmezse cazip sonuca çok açık, ikinci ayak zaten öyle.  Burkal, Başkaynak yarışı koşu içindeki çok ufak detaylarla değişebilir. Son ayakta Toygar uzunda bir yere geliyor ama kesinlikle bir mesafe atı değil, bu kadar kalabalık yarışta yer tutma sorunu da yaşayacağını düşünüyorum, geçilebilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,7

2.Ayak: 1,3,7,8,9,10

3.Ayak: 8,4,1,3

4.Ayak: 2

5.Ayak: 6,3,1,2

6.Ayak: 3,6,2,4,9,14,7


Cengiz Gürbüz