• 2 Nisan İzmir

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 11 ay, 3 hafta, 4 gün, 21 saat, 56 dakika, 16 saniye önce

Abonelik Bilgilerine PTT hesabı da ekledim. Kartsız yatırmak isteyenler için en uygunu iki lira kesen PTT hesabı.

 

Power Kıng’in son durumu itibarıyla bu grupla alakası yok, yine bomboş kalacağı yarışta kaybetmesi sürprizdir. Sadece günün değil haftanın en ağır favorilerinden bir tanesi.

 

Atom Adam’a dikkat edelim, Mösyöspartaküs’ün uzunda eksilebileceğini düşünüyorum, bu şartlarda tek rakip Sultanbatur kalacak ki boş kalırsa onu geçebilir. Ufaltmak için Atom Adam – Sultanbatur yeterli.

Kapalısı için Mösyöspartaküs, Gönül Avcısı ve düzgün çıkarsa Speedyboy. Speedyboy bana göre bütün program üzerinde şansı olan tek ters at.

 

Pepito bir iki yarıştır, Özcan’ın sert binişinin de etkisiyle karakter kazandı, Wın The West’in yanına kesin yazılması gerektiğini düşünüyorum.

 

Dördüncü ayağın aslında en sağlıklı tahmini kapatmak ama bu programı para yaptırmak için biraz risk almak zorundayız.

Şimdi, Büyükdüşün yarışın en hızlı ve ısrarlı kaçan atı, Seldanınoğlu iki giderek Embir Han’ı sıkıştırdığı yarıştan sonra bence bekleyerek de gelebildiğini anladı. Aprantisi Sakallılar tempo yarışlarında genellikle yavaş götürmeyi, erken tempoya girmemeyi tercih ediyor. Sonuç olarak ben Büyükdüşün ve Seldanınoğlu ikilisinin benzer stilli olsalar da kontrollü şekilde düzlüğe sermayeli geleceklerini düşünüyorum. Garanti bence bu sefer üç gider, bekleyince o kadar etkili değil. Ufaltmak için benim önerim Büyükdüşün ve Seldanınoğlu ikilisi.

Sonra Garanti ve Eyvah Uzun Mehmet.

 

Prences Di 1200 kaba kumda sınıf bir kısrak, çok etkili kısa sprinti var, eğer sorunsuz çıkarsa ( üç boya kadar bence sorun yok ) kazanmaya çok yakındır, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7

2.Ayak: 3,2,,1,4,5

3.Ayak: 3,1

4.Ayak: 2,4,,1,3

5.Ayak: 3

6.Ayak: 10,13,2,5,6

 
Cengiz Gürbüz