• 2 Nisan Kocaeli

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 2 hafta, 4 gün, 3 saat, 46 dakika, 46 saniye önce

Kağıt üzerinde düz görünse de çaktırmadan paraya gidebilecek, tipik bir Kocaeli programı var. İnşallah Kocaeli ile birlikte hafta sonuna moralli bir giriş yapmış oluruz.

İlk ayakta jokeyiyle buluşan Persian Prince’nin dış startı alabilmiş olması dikkat çekici. Tereddütlü başlayıp öne gitmek istediği için, sırf bunu gerçekleştirmek adına mesafeyi uzatmış. Normale yakın bir start çıkışıyla uzun süre sonra öne düşebilme şansı var. Bu senaryoda bu gruba direnme ihtimali oldukça güçlüdür.  Sırlamam şablonda.

Lokum’un sentetikte onca yarış varken Kocaeli’yi tercih etmesi dikkat çekici. Pedigrisinde dominant biçimde kaba kum özelliği bulunmasa da İstanbul iç pistte 1200/14 sonu 22 civarında işler yapabilmesi bu kararın bilinçli alındığına işaret ediyor. Bilal Bey’in son Bursa yarışındaki düşük görüntüsüyle birlikte değerlendirirsek Lokum kağıt üzerinde günün doğru bankolarından biri görünüyor.

Geniş kurgular Bilal Bey’i ilave edebilir.

Fraizer oldukça şık bir Maiden galibiyeti elde etti. Beklediğimin çok üstünde bir kaba kum düzlüğü koştu. Rakip kalitesi anlamında oldukça doğru bir Maiden devam yarışı tercih edilmiş. Kazanması normal sonuç olup bankomdur.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 3,6,5,8,7

2.Ayak: 2,1,10,5,7

3.Ayak: 1,2,3,6,4

4.Ayak: 3,,,2

5.Ayak: 2 ( Fraızer )

6.Ayak: 12,7,6,1,3,4,9,13,11,8


Cengiz Gürbüz