• 2 Ocak Bursa

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 ay, 3 hafta, 21 dakika, 37 saniye önce

Asidicle özellikle Bursa kumuna geldikten sonra her yarış bir öncekinin daha iyisin yapmaya başladı. Son koşusunda 1200/25’i tek başına ve kolay yaparken bu grubu da geçebilecek seviyeye geldiğini gösterdi. İkinci anne Mahide.14 başta Tekelioğlu olmak üzere Denizci, Kasırga, Ayaba, Mercanhanım gibi yarış ve hara performansı iyi olan atlar verdi. Bu seviyeler için Asidicle’nin pedigrisi de çok tatminkar. Misli oyunlar için tek yazılabilir.

İki programdır ilk ayaktan yatmak biraz canımı sıktığı için Kara Altın, Gülyüz, Peleninkızı, Bursagülü ve Ölüdeniz sıralamasını da genel şablona ilave ediyorum.

 

Ekaterina ve Green Hope ikilisinin ilk yarışları bu grup için gayet yeterli görünüyor. Green Hope’u zaten herkes yazacak ama Ekaterina’yı da elemeyelim, ilk yarış üç boy yese de gelişime açık bir görüntüsü var, daha iyisini yapabilir.

İki at, ilk yarış görünümleri itibarıyla yeterli görülebilir.

 

Clark Kent’in yine muhtemelen bir iki boy takılacağını düşünürsek Büyük Ajiba’nın çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Öne kolay gelen yapısıyla hem yarış gidişi hem grup gayet uygun.  Misli kurgular için cazip bir banko olarak denenebilir.

Clark Kent ve Angel Horse ikilisiyle kapalıdır.

 

Babamenduh son yarışın anormal tempolarla karşılaşınca ne olduğunu anlamadan yarışı kaybetti. Ankara’daki gibi görünmese de, bugün çoğu hantal rakipleri arasında boş kalıp kolay temposuyla bitirebileceğini düşünüyorum. Kaçak olarak gözümü korkutan sadece Karayürek var, Karayürek stil itibarıyla kaçmıyor ama Murat Gündüzeli bir atla boş kalabileceğini hissettiği zaman sorgulamadan stil değiştirebiliyor. Çoğu zaman da başarılı oldu. Kurtel’in atına bu şekilde binebilir mi bilemiyorum ama Babamenduh için hafif de olsa çekimser kalmamı sağlayan neden bu. Yine de onun da tek yazılabilecek atlardan biri olduğunu düşünüyorum.

Kapalısı için Işkınat, Gökbakır ve Başkaynak üçü de yazılmalı.

 

Bursa pistine bayılan Fratelli, uzunu da koşabilmesiyle bu çok uygun grubu geçmelidir, bankom.

 

Gold Foot son yarışında düzlükte kolay görünse de sermayeli değildi. Önde giden Babavanga biraz daha dayanabilse yarış Gold Foot için daha zor olacaktı. Özellikle Fair Tail’in torunu Selly’nin o yarışını gördükten sonra Gold Foot’u tek yazmak hiç içime sinmiyor. İkisini ayırmadan yazalım.

Eğer Dark Khan’dan kurtulup erken öne gelebilirse Ontuğ hem yarışı bitirebilir hem de Gold Foot için ciddi sorun yaratabilir. Yeri olanlar onu da yazıp kapatsın.

 

Bol şanslar..

Not: Misli için taksim işaretinin solundaki atlarla kombineler yapabilirsiniz.

 

1.Ayak: 2/4,3,1,5,7

2.Ayak: 6,3

3.Ayak: 4/1,3

4.Ayak: 1/4,2,3

5.Ayak: 3

6.Ayak: 2,5,3