• 2 Ocak İstanbul ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 3 ay, 2 hafta, 5 saat, 53 saniye önce

Üçüncü ayak 5 ( Filandoz ) eklenmiştir.


Good Breeze
çok etkili bir sürate sahip, hangi yarışta koşarsa koşsun numarayı alabilecek bir tay. Şimdiye kadarki en etkili performansını İstanbul çiminde koştu ve sentetiğe ilk kez çıkacak. Sentetikte çim yarışını bir adım öteye taşıyabileceğini düşünüyorum, favorimdir.

Öte yandan, Good Breeze’in sürati yarışın kaderini belirleyecek. Brown Pilot, Queen Star gibi atlar ister istemez Good Breeze’in temposuyla mücadele etmek zorunda kalacaklar, özellikle Brown Pilot’un sonuca gidebilmesi adına düzlük başladığı an başrolde onun olması gerekli. Liderliğe gidemediği her metre kaybetmeye daha çok yaklaştığı an olacak. Yani Brown Pilot ve Queen Star için kazanabilme anlamında ideal şartlar yok. Red Cloud, Maiden tabelasında gezinen bir at olarak hafızlarda kalacaktır. Ontario için iyi bir yarış görme tecrübesi olacak ama ilk yarışındaki ağır görüntüsüyle kazanacağını düşünmek biraz ütopik.

Yarış gidişini avantaja çevirebilecek en güçlü isim bence Runner Of Darkness. 1 ay arası görünüyor ve bu süreçte sahip değiştirip muhtemelen tek ele geçmiş. Çok daha özenli bakıldığını düşünebiliriz.  Özellikel son koşusunu ben çok olumlu buldum, süratli pist, kısa mesafe bileşeninde gelişime son derece açık görünüyor. Good Breeze’in rakibi olarak şablona alıyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,3,2,5

2.Ayak: 3,6

3.Ayak: 1,6,3,2,4,5

4.Ayak: 11,3,1,2,4

5.Ayak: 3,5,6

6.Ayak: 9,7,10,4,6


Cengiz Gürbüz