• 2 Ocak İzmir

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 2 ay, 3 hafta, 5 gün, 13 saat, 46 dakika, 38 saniye önce

İlk ayaktan plase sonuç çıkabilir. Waltz Goes On mesafeye çıktığı ilk yarış iyi göründü. Bugün çoğu öne giden, sonları zayıf tayların yanında etkili olacaktır. Ağa Gezici aralı koşması, henüz net bir stil alışkanlığı kazanmaması gibi sebeplerle henüz gücünü ortaya çıkaramadı, işleri yeterli görünüyor. Böylesi uygun bir kum yarışında ilk kez bekleme koşacaktır, mutlaka şans verilmeli.

Bunun dışında sıralamam şablonda.

 

İyi bir Torosdağı, öne çıkabildiği her yarış Alptuğhan’ı geçer ama şu anki formuyla iki sonuç da normaldir. Kaldı ki Tuğalp’in Torosdağı’nı bozmaya koşma ihtimali var. İki atı ayırmayalım.

 

Beyaz Kule ve Beyaz Kule’den virajda yeterli avansı alması durumunda Ezinegelini arasında bir mücadele olmasını bekliyorum. Pişkin Kız’a mesafe fazla uzun; Beyaz Kule erken de yürürse bence bu mesafe Pişkin Kız’dan daha güçlü.

 

Dördüncü ayakta en çok Calliante tutuyorum. Bence en iyi olacağı mesafe bu, Dont Hasitete’in sürati ve bu mesafenin sonunu yapamamasıyla Calliante’nin gelebilmesini kolaylaştıran bir tempo ortaya çıkacaktır. Plase bir banko tercih edecekler, bahis oynayanlar Calliante’yi değerlendirebilir.

Rakipleri İpekkız ve Dont Hasitate.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,3,7,4

2.Ayak: 1,5

3.Ayak: 2,3

4.Ayak: 3,,2,1

5.Ayak: 2,3,6,5,4

6.Ayak: 8,7,4

 
Cengiz Gürbüz