• 2 Şubat İzmir

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 ay, 3 hafta, 5 gün, 21 saat, 28 dakika, 27 saniye önce

Kuralsız’ın son yarışını beğendim, annesi Cerenim’in bütün yavruları uzuna yatkın atlar oldu, Kuralsız’ın da uzunda daha rahat edeceğini düşünüyorum, bence en kötü ikinci olur. Karagülüm son yarışında ekürisiyle beraber sadece Halime Hanım’ı yarıştan düşürmeye odaklı koştular, ikisi de erken yürüttü, bugün kendini yarışını koşacak ve grup çok uygun, mutlaka yazılmalıdır. Gayemsu son yarışından sonra zaten elenmez, üç at gayet yeterli görünüyor, en sağlamı için Fanizan ve bozuk galoplarına rağmen kalitesiyle Seher Vakti de yazalım.

 

Sultanpelin’in orta mesafesi daha iyi ve genel olarak da bu grubu geçiyor zaten, yine yarışın net favorisidir. Nevvare’nin kısa sprinti bir türlü kazanmasına yetmiyor, temponun ve rakipleri çok zayıf olması lazım kazanması için, uygun grupta yazalım. Günebakış bir iki yarıştır boş kalamıyordu, bugün tek kaçak ve çok da cazip, kesin yazalım.

Sonra Laluş, İçil, Ünübol ve Aşksell.

 

Mehmet Abi’nin gruba karşı tartışmasız bir üstünlüğü var, yine kazanması normal sonuçtur. Cazipleştirmek için Caferağa denemesi yapılabilir,  iyi çıkıp boş kalabilirse Caferağa çabuk kesmiyor,  tehlikeli olabilir.

 

Son kazandığı yarışta bu grubun tamamına hakim ve kolay görünen Tahiri, 1400’e düşüp daha da lehine hale gelen mesafede yine kazanmalıdır, bankom.

 

Atasoy’un geçtiği Gümbürgübür’ü boş kalacak Şahpazlı da geçebilir. Şahpazlı özellikle tempo kurabildiği yarışlarda çok kuvvetli kalabiliyor, ben Gümbürgümbür’e uzun süre direneceğini düşünüyorum, ayırmayalım.

 

Thats The Moment’ın son yarışı süperdi, yine starttan düzgün çıkabilirse kazanmaya çok yakındır. Fast Flyıng Star ilk rakip, Geçit Yok yine boş kalacak, dikkat edelim bu sefer bitirebilir. Young Bond ve Mıster Storm ile kapalı.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,8,7,,1,5

2.Ayak: 6,4,1,3,5,9,11

3.Ayak: 1,2

4.Ayak: 2

5.Ayak: 1,4

6.Ayak: 7,6,8,4,5