• 2 Şubat Urfa

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 ay, 3 hafta, 4 gün, 20 saat, 18 dakika, 43 saniye önce

İlk ayakta bel bağlayacak bir tay yok, Cheat için her ne kadar grup uygun olsa da uzunda eksileceğini düşünüyorum. Borbore, Has Abjar ve Gülşilan üçlüsünü de yazıp sağlam geçelim.

 

Mirzalağa ve Beybininkızı ikilisi muhtemelen çok sert kaçacaklar, Beybinin Kızı’nda Kemal Kurt var, geri vites yapmaz. Mirzalağa’nın da kaçmaktan başka seçeneği yok. Yarışı buna göre kuralım.

Yakın bekleyebilen yapısı ve yeterli gücüyle Usbey’in çok şanslı olduğunu düşünüyorum, kısayı da bence daha iyi koşuyor. Ciddi rakiplerinin benzer stili, bekleyen atların da vasatlığı düşünülünce Usbey günün banko adaylarından bir tanesi olarak değerlendirilebilir, iki tekle oynayacaksanız önerim Usbey.

Vağon yazalım, uzunda hiç olmadı, mesafesinde daha iyi koşacaktır. Sonra Mirzalağa, Beybinin Kızı, Mızarbeyi ve Küçük Demirkırım.

 

Küçük Matra için Nani Nani sıkıntı olur gibi görünüyor, ayrıca Ofsayt da var, yakın bekleyebilen atları da değerlendirmek lazım. Önce Ofsayt yazalım, Ofsayt iki giderek de etkili olabiliyor, grup ve mesafe çok uygun, yarışın en şanslı atı. Küçük Matra da kesin yazılmalıdır.

Legendary Queen, Sea Horse ikilisi  Ofsayt – Küçük Matra ayarında olmasalar da, yarışın gidişine göre şanslı hale gelebilirler, toplamda dört at yazıp kapatalım.

 

Pekkurt Camuzağa’ya oranla çok daha istikrarlı, bu sefer zor kaybeder diye düşünüyorum ama sağlama alalım yine de. Camuzağa, Kaçar Fevzi , kalitesiyle Bürkan ve eski günlerinden bir yarış koşarsa, boş kalacağı şartları yakalayan Güvenbakan tam sıralamam.

 

Öztürkmen uzun mesafe kaba kum potansiyeli olarak gruptan çok farklı, Parlan’ın arkasında yaptığı ikinciliklerden sonra iyice zayıflayan b u grupta artık kazanmalıdır. 1200 galobu da güzel olmuş, kazanmasının bekliyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,4,7,3

2.Ayak: 6/7,5,3,4,9

3.Ayak: 2,1,6,3

4.Ayak: 2,1,6,5,3

5.Ayak: 6,7,9,1,3,5

6.Ayak: 6