• 2 Temmuz İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 9 ay, 3 hafta, 2 gün, 18 saat, 1 dakika, 4 saniye önce

Demirturbo’nun bir süre daha 1200’de dominasyonunun devam edeceğini düşünüyorum. Turbo sürat ve devamlılık yeteneğiyle iş yapan at verdiği zaman iyisini veriyor. Demirturbo da bunlardan bir tanesi. Süratli bir tayın olmadığı bu yarışta da, Kiazbertlere rağmen direneceğini düşünüyorum, bankom.

 

Uğur Bubam, Rubuco ikilisinin ilk yarış performansları pedigrileriyle paralel şekilde gayet iyi oldu. Özellikle Uğur Bubam Pourville gibi özel bir ikinci anneye sahip, çok kabiliyetli bir tay. İlk şansı bu ikiliye veriyorum. The Last Romance ve güçlü sprint kabiliyetiyle Kurucu daha sonra şans verdiğim isimler.

 

Mirzalağa ve Korik’in birbirini destekleyerek yükseltecekleri tempo, ideal mesafesini bulan Özalak’ın bu grupta şansını çok arttırmış görünüyor. Son koşusunda düzlüğe çok kolay çıkıp son verememesiyle kazanma özelliği konusunda biraz sıkıntı gösterdi. Her şeye rağmen yarışın net favorisidir.

Yarış kısa sprint, son iki yüz gücüyle yarış koşan atlara da uygun görünüyor. Bu noktada tercihim Korcan ve Tumbul Funda.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7,1,5,2,6,3

2.Ayak: 6,1,2,3,4,7

3.Ayak: 1

4.Ayak: 5,4,2,8

5.Ayak: 6,3,2,1,4

6.Ayak: 7,8,6


Cengiz Gürbüz