• 30 Ağustos Elazığ ( Güncelleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 7 ay, 3 hafta, 5 gün, 2 saat, 6 dakika, 27 saniye önce

Bawikal yerine King Ugly ekledim.


Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusu Moonbow ve Broken Arrow’un çok sert temposuyla başlayacak. Moonbow kendisi ve ekürileri için yarışı çok süratlendirecektir, zaten kolay şekilde bile çok iyi temposu var, çalışarak çıkacağı tempolar yarışı net şekilde bekleme artlarına yatkın hale getiriyor. Bawıkal, çok belirgin olmayan mesafe problemini Elazığ’da pek fazla yaşamıyor. Kaybettiği yarışlarda bakıldığında ya önde iyi bir atı elinden kaçırdığını ya da uzunda çok erken yürüdüğünü görüyoruz. Bugün yakın bekleme yapacak, uygun grupta günün en net favorilerinden bire tanesi. Elazığ’da düzenli şekilde hazırlanan Blacks Winner , Bawıkal’ın en sert rakibi. Eski haline dönmüş görüntüsü ve ekürilerinin de belli ölçüde şanslı olmasıyla Kara Mahmut son tercihim.

 

Tınazlı, Beyzam ve Hilalcan öne gelmeye çalışacaklar. İç starttan çıkan Hilalcan’ın viraj üzerindeki 1500 startında ciddi şansı var, kaçanlardan biri yazılacaksa önce Hilalcan düşünülmeli.

İki yarıştır çok beğendiğim War Reason, ideal mesafesinde, yakın bekleme yapabilen temposu ve yeterli potansiyeliyle yarışın en şanslı ismi, Elazığ’da bir banko yazılacaksa benim ilk önerim War Reason. Hilalcan ve hafif uzun mesafeye rağmen Elazığ’a çok uygun stiliyle Beyzam yazılabilir.

 

Tabela Sabirlim ve Spartan Beauty ikilisiyle net kapalı.

 

Serkancan’ın Gobaklı’dan kafayı alabilecek temposu var ve önde kaldığı her yarış, grup gözetmeksizin çok tehlikeli. Mesafesine ve uygun gruba dönen Korateş, son yarışını pek önemsemediğim Dilaverağa ve çok iyi duruma gelen Aktemur üçlüsü yeterlidir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,3,4,1,5,7

2.Ayak: 2,5,6

3.Ayak: 1,2,3,8,6,9

4.Ayak: 9,,,2,4

5.Ayak: 4,11

6.Ayak: 6,1,5,9


Cengiz Gürbüz