• 30 Ağustos İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 6 ay, 4 hafta, 1 gün, 15 saat, 45 dakika, 53 saniye önce

İlk altılı şablonum olmayacak, bankom ilk altılı içinde de olduğu için dileyenler değerlendirebilir. Nakit banko tercihini riskli bulduğumu özellikle belirtmek isterim. Keremtosh, Baydohan ve Hard Wınd tutuyorum. Bay Emir zaten kazanır.

 

İstanbul ikinci altılısı, ilk bakışta pek hoşlanmadığım, inceledikçe içime sinmeye başlayan bir program oldu. Bir iki kritik yarışta istediğimiz sonucu alır, teki de oturtabilirsek iyi bir ikramiye çıkarabiliriz.

 

Benyoğum’un çimde her mesafede gelebilen ve grubunu bulduğu zaman yanıltmayan özelliğini seviyorum. Bir önceki Niğbolu ve Şükrü’yü geçtiği Alderamin arkası ikinciliği bu gruba gayet yeterli. Yaşlı atlarla güç problemi kesinlikle yaşamayacaktır ki zaten en iyisinin de Excalibur olduğu, son derece uygun gruplu bir yarışı koşacak. Uğur ile uyum sağlamaya çok uygun stiliyle, güvenilir olduğu mesafede uygun grubu geçeceğini düşünüyorum, bankom.

 

Arnavut Beyi, İzmir’de çok kolay hakim olduğu rakipler yanından çok uygun gruba geliyor. Sentetiği normal şartlarda yadırgamaması lazım, net favorim. Grubunu bulduğu bu tip az atlı, uzun mesafe yarışlarında ön gruba erken tutunup çok etkili olabilen Vıctory Sun ve son yarışını hiç beğenmesem de at yokluğundan Beleki yazıp üç atla geçiyorum ama Arnavut Beyi İzmir gibi koşacaksa bu atları geçer, imkanı olanlar kendisiyle kontra oyun kurabilir.

 

Yanıltmayan, birinci sınıf pedigrisiyle Secret Vıctory ikinci tek için düşünülmesi gereken ilk isim. İdman durumu da çok iyi olduğu söyleniyor, biraz ağır kanlı olabilir endişesiyle ana banko olarak tercih etmedim ama sıkışanlar düşünmeden tek yazabilir.

Three Valleys’in dominant olduğu taylardan Takayama’nın ikinci yarışında Semih Bey gibi Maiden seviyesi için iyi bir atı geçtiğini unutmayalım. Seri yapısıyla tehlikeli olabilir. Luxor’un üretken bir anneden verdiği Zafer Meydanı yarışın kısa vadede çıkış yapma potansiyeli olan tek ismi. Üç atla kapalıdır.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4

2.Ayak: 9,4,1,10,3

3.Ayak: 1,3,6

4.Ayak: 2,5,3,6,7,8

5.Ayak: 3,,4,5

6.Ayak: 9,6,5,4,3,2,1


Cengiz Gürbüz