• 30 Aralık Bursa ( Düzeltme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 ay, 3 hafta, 6 gün, 11 saat, 45 dakika, 57 saniye önce

Düzeltme: Beşinci ayakta iki kere sekiz yazmışım. İkinci sekiz dokuz numara ( Başyazar ) olacak. 



Lucky Racer
son yarışında on boy kalmasına rağmen aşağı yukarı benzer grupta yaptığı üçüncülükle buranın net favorisi olmayı hak ediyor. Düzgün çıkarsa günün en şanslı isimlerinden birinin Lucky Racer olduğunu düşünüyorum, alternatif oyun yapma lüksü olanlar Lucky Racer bankosunu mutlaka denesin.

Büyük Kral son yarışında nihayet resmin içine girmeyi başardı, iyi bir annesi var ve zamanla gelişecektir, ıslak sahayı da seveceğini düşünüyorum. Asımbey de ıslak sahayı sever muhtemelen ve performansı da yeterli. 1400 hafif olsa da çabuk ayaklı yapısıyla uygun grupta Be Kes’i de yazıp geçiyorum.

 

Islanan sahada Sihirlidağ’ın şansının yükseldiğini düşünüyorum, pedigri olarak çime ve bu tip sahalara çok daha yatkın, hafif uzun mesafeye rağmen yazmak lazım. Pin Up, Dilbar, Who İs That Chick ve Ilarıa dörtlüsünü de birbirine çok yakın güçleriyle ayırmayalım.

 

Berbatov’un ilk yarış performansı bu grup için fazlasıyla yeterli.  Auberon, Reco gibi tecrübeli ve çok da kötü olmayan rakiplerini henüz ilk yarışında geçerken hem eşgal hem genel performans olarak çok iyiydi. Bugün yarışın favorisi olarak gösterilen Wınalot’dan kat kat üstün bir potansiyeli var. Aradan nasıl döneceğini kestiremesem de bu grupta ikinci at yakalamışken risk edilebileceğini düşünüyorum. Islak sahada da sorun yaşamaması lazım. Bankom Berbatov.

Üç rakibi var, Wınalot çok iyi bir tay değil, Gündüzeli şişirmesiyle sürekli favori çıkıp duruyor, Berbatov ilk yarışı gibi koşarsa onu geçer. Nadia Dancer’dan çekiniyorum ama 1400 onun için biraz uzun ama  boş kalma imkanı bulabilir, en çok ondan çekiniyorum. Wasahof’u çime yatkın pedigrisi ve bozuk galoplarından dolayı eledim.

 

Yarışın favorisi Red Rebel’a hem mesafe uzun hem de Perfect Yıldız’dan dolayı kaçamayacak, kaybetme ihtimali yüksek, dikkatli olmakta fayda var. En çok Harputlu tutuyorum. Hafif uzun mesafeye rağmen yarış gidişinin rakiplerine çok ters olması ve ıslanan sahayı seveceğini düşünmem nedeniyle Harputlu’yu çok öne aldım. Alternatif bankolarımdan biri de Harputlu.

Red Rebel, Matalon, Didi Koçi rakipleri.

 

Yıldızabakan hem son yarış hem genel performans itibarıyla bu grubun üzerinde bir at. İstikrarsız yapısından ötürü tek veremedim ama eğer ki gücünü koşarsa günün en kolay yarışını kazanabilir. O da günün risk edilebilecek atlarından bir tanesi.

Eksik koşarsa bu yarış tam karışır, sıralamam şablonda.

 

Almaata’nın bugün boş kalma imkanı var, Bursa’yı sever ve grup da geçebileceği düzeyde, mutlaka yazalım. Burakşah ve Tumbulzele de ekleyerek Bursa’yı kapatıyorum.

Not: Alternatif oyun kurmaya çok yatkın bir program var. Dört banko adayımın dödrdü de plase isimler, en azından farklı kombinlerle beşli denemenizi önerebilirim. Red Rebel, Wınalot, Tumbulzele gibi günün banko adaylarının tamamının geçilmeye yakın, naylon favoriler olduğunu düşünüyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7/4,1,3

2.Ayak: 8,5,3,9,4

3.Ayak: 1

4.Ayak: 1/2,3,5

5.Ayak: 4/8,2,3,5,6,9,10

6.Ayak: 1,5,4