• 30 Aralık Kocaeli

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 ay, 4 hafta, 21 saat, 5 dakika, 24 saniye önce

İlk ayakta Yaylalı ve Balyeci Salih muhtemelen çok sert tempo yapacaklar, yarışın bekleme atlarına dönme ihtimali çok yüksek.

Bir önceki tek yazdığımız yarışta sahtekarlığın allahını yapıp adım atmayan Ad Hoc’u yine ilk at olarak düşünmek zorundayız. West Grove çok geride kalmış, 1200 de kötü bir tay değil ve yakın bekleyebilen bir yapısı var, mutlaka yazalım.

İlkerbeyli, Baturalp Bey ve Yaylalı aha sonraki sıralamam.

 

Akkurt ve Borbore ikilisinden daha seri olan Borbore numaraya çıkacak. Ama Akkurt’un ne olursa olsun öne çıkmaya çalışan karakteri Borbore’yi zorlayacaktır. Hemen diplerinde de inatçı Çalık gidecek. Dolayısıyla Borbore ve Akkurt’u eliyorum.

Favorim Çalık. Yakın bekleyerek çok etkili olabilen Çalık için grup ve gidişat çok uygun görünüyor, yine kazanmaya çok yakındır. Sivaslı Musa’yı da yazıp iki atla risk alabiliriz.

 

Bankom Hendek Prensesi olacak. Son iki yarışında start sorununu halletmiş göründü ve performans olarak bu grubun bir adım önünde görünüyor. Düzlükte, mesafe ne olursa olsun yerinde sayan Country Express’e karşı risk edip tek yazılabileceğini düşünüyorum. Grubun diğer atları da çok ümit veren isimler değil. Bankom Hendek Prensesi.

 

Terex yine favori çıkmış ama Dolce Vita gibi çok sert kaçan ve devam edebilen bir at varken Terex’e güvenmek çok riskli, grup da sert. Terex idareli koşayım derse Dolce Vita yarışı da bitirebilir, onu da yazmak lazım.

Starttan çıkarsan Dark Guardıan’ın şansı çok yüksek. Tıme Attack Bursa’da süper bir yarış yapıp geliyor ve Kocaeli pistini de sever.

Raıny Man ve Kara Şimşek’i de yazıp geçelim.

 

Son ayakta Konıgın boş kalacak gibi görünüyor, kesin yazalım bu gruba direnebilir. Amazıng Love, Lady Falcon ve Lıon Blue yazıp günü kapatıyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,8,9,6,5

2.Ayak: 11,10,5,3,1,2,7,8

3.Ayak: 4,2

4.Ayak: 7

5.Ayak: 1,5,9,2,4,7

6.Ayak: 7,4,5,10